end of april #2

gifs


end of april


goldfinger


Här har ni mina guldringar. Kommer nog komma upp flera random bilder nu när min kamera lever, så här har ni sex stycken i en.. btw, dessa bilder är helt oredigerade och tagna i raw-format.


Nya favorit ringen!


Crockadilly kostade 25:- på ginatricot

The camera lives!

Idag testade jag för sista gången att ladda mitt kamerabatteri, och gissa vad? Kameran funkar nu!


The Lucky One

Hejsan!
Igår var jag, Michelle, Kevin och Emil på den nya biografen i Västerås. Direkt efter vi hämtat biljetterna började de tjuta i heeela byggnade och det var tydligen brandlarmet som gick. Så vi fick stå i regnet och frysa tills vi bestämde oss för att gå till donken. Efter de gick vi tillbaka till bion och såg 'The lucky one', typisk Nicholas Sparks film. Vilket betyder att den var bra, men inte den bästa.


PicMonkey


Redigerings-pogrammet Picnik har som sagt lagts ner...Men men, de är inget att vara speciellt ledsen över. För nu finns PicMonkey som är minst lika bra. Så kolla in på den sidan, länken finns i det skrivna namnet. PicMonkey är väääldigt lik picnik, så det är inte något nytt direkt ;)


Så Nära..Hej! Skulle beställa studentklänningen idag..då fanns den inte kvar i min storlek!! Men som tur var fanns en liknande klänning och beställde den. Valde den på bilden ovan, ryggen var i alla fall mycket snyggare än den jag tidigare tänkt ha. Kommer bli snyggt med min tattuering! :)

Varenda unge,

Genom att blogga om detta, sänker Apoteket Hjärtat vaccin till 95 barn per bloggpost. Det handlar om UNICEF som vaccinerar mot stelkramp, polio och mässling i konfliktområdet Afganistan, vad jag förståt det som. Möjligt vis är det till flera länder men det är väldigt lite info om budskapen. Det tycker jag är dåligt, eftersom dom ber om att man ska blogga om en sak men skriver knappt om vad man står för. Men men, att vaccinera barn mot sjukdommar tänker jag i alla fall offra ett blogg-inlägg om.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj (kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg)STUDENTKLÄNNING

Hejsan! Nu har jag nog bestämt vilken studenklänning jag ska ha! Den kommer från Nelly. Jag tänkte att jag skulle ha den på studentfesten också men mamma erbjöd sig att betala för en till!! Hahha då säger man ju inte nej, så ska nog ha den hallonfärgade klänningen på kvällen, den kommer från Gina. Skor har jag inte bestämt mig för än, men de hinner vi med :)

random unrelatable words


Hej!
Nu har en vecka gått efter påsklovet och plugg bara öser över en...Men men, det är i alla fall helg! Igår skulle jag har grillat med Sara, Nicke och Conny men det blev inte så utan vi kolla på film iställe, för det regna. Vi såg 'Hall pass' och 'Drive'. Drive var såå dålig, hahah men jag hade kul ändå. Nu ska jag väl hitta på något och göra så jag inte slösar bort hela lördagen med sömn..


im normal.

Make an animated GIF using Picasion.com


Solresor, resereporter!

Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på Cypern, Kreta, Spanien eller i Kroatien under en vecka. Vill du också ansöka så gör du det här. Jag tycker det skulle vara så grymt att få åka till Kreta och uppleva Grekland som de ska upplevas! Hoppas hoppas att dom väljer mig till uppdraget :)
Skulle vara så kul att åka dit och fotografera!


Bild från Thassos!


Are you checking it out ?

http://dopepho1os.tumblr.com/ <-- för tredje gången :O

Dopephotos #2

Känner att jag kommer absolut lägga upp fler grejs på min tumblr sida, så kolla in den hellre än denna. Nu finns det fina gif's där också :)

Dopephotos

Här har ni min →Tumblr← sida där jag lägger ut fina bilder hela tiden!
(började igen med detta ganska nyligen så har inte så många bilder än)


ART-NOUVEAU


Har laddat in alla mina mobilbilder nu, och det var ett tag se så kommer nog ploppa in lite random bilder här.
Dom här bilderna gjorde jag till estetlektionen efter Prag. Tänkte att jag också kunde fylla på lite i min 'Teckningar' kategori, som nästan är tom..


Easter egg


Fick ett fint påskägg av mammi. Där i fanns tre ringar, godis och 200:- på Gina Tricot!


If today was your last day


Ja de här var typ dom 2 bilderna jag tog med min mobil..hhahah.


YTF update↓

Hejsan!
Studenkryssningen var jätte rolig! Tog knappt nå bilder alls, men men. Amanda och jag gick även till efterfesten på Pluto, men jag pallade inte så länge så vi åkte hem kanske efter en halvtimme hahah..


en till bild från kryssningen, som Amanda tagit. Biff eller vad?

Vevves bild


And we said we would die together, Some die youngHejsan! Idag har jag varit en snabbis på stan med Mamma. Köpte en prickig bikini-överdel, en jeansjacka som jag gjorde om till jeansväst, ett par byxor och på myrorna hittade jag 'Sagan om ringen' triologin (boken) för endast 90:-. Försöker nu packa tills imorgon när det är dags för studentkryssning!! Det känns dock som om jag glömmer något när jag packar...så känner jag alltid när det är dags att åka någonstans, inte bra..men men nu ska jag återgå till packningen. Vi höres!♣


↔↔↔


Souns good!


Footloose

Härlig film! Försökte hitta ett klipp när Willard dansar men det gick inte, så nu måste ni se hela filmen..hahah. seriously, watch it


Nothing stays the same


Maybe it's time to change
And leave it all behind
I've never been one to walk alone
I've always been scared to try
So why does it feel so wrong
To reach for something more
To wanna live a better life
What am I waiting for?
'Cause nothing stays the same
Maybe it's time to change


There is so much more than the surface

Igår var jag barnvakt hela eftermiddagen till min lill-kusin, vi spelade monopol, wii och ritade. Fatta inte hur duktig den ungen är på att räkna, monopol nu för tiden vet ni har miljonsiffror..hahah inte min grej direkt. Gustav däremot är så jäkla duktig på att räkna, bättre än mig.... I alla fall så har det inte hänt så mycket mer denna helg, ska nog ta tag i en del plugg nu. Vi höres!


RSS 2.0