Sleep with one eye open


Hejsan! Idag har jag varit med fröken Louise och vi har shoppat hela dagen! Först åkte vi till stan, Louise gjorde några ärenden sen åt vi på Red Chili. När vi var klara med de så åkte vi mot Bäckby till Dollarstore och där hittade vi båda lite smått & gott. Den sista svängen innan vi åkte tillbaka till mig blev IKEA, där fikade vi sen shoppa Louise loss på H&M....hahah försökte få henne att inte köpa allt för mycket med det var omöjligt. Skulle ju som sagt till Grönan idag, men det får bli nästa vecka eftersom det har spöregnat hela dagen.

aztec pattern

Hejhopp! Idag så har jag varit en tripp till stan med Louise, Veronica och Madde. Köpte lite smink och ett par grymma boots från New Yorker som gick på 399:-. Imorgon så åker vi fyra till Gröna Lund, kommer bli hur kul som hellst! Men nu blir det 'Halv åtta hos mig' och 'Robinson'.
 
update: blir Gröna Lund på torsdag nästa vecka istället, pga vädret!
 

Färskpressad Apelsinjuice

Hejsvejs! Idag har Amanda och jag varit vid Mälardalens Högskola och fixat mitt inlogg. När vi kom dit kan jag säga att vi kännde oss ganska små! Alla var så hilma vuxna där... I alla fall, nu är så gott som allt fixat inför finska kursen som börjar på måndag. Jag tycker det ska bli super kul att få lära sig finska helt, kan ju lite sen innan men saknar grammatiken främst. Efter vi vart på MDH så gick vi och tog en liten fika vid Systrarna Ericsson. När vi fikat klart gick jag till arbetsförmedlingen och lyssnade på 'informationsmöte för ungdommar' tog trots allt bara en halvtimme, så det var helt okej. Sen mötte jag upp Amanda igen och vi åt lunch på Saffet's, blidde nacotallrik för båda, gott var det! Vid 4 tiden åkte jag hem med mamma och nu har jag mest suttit och läst igenom all information för finskan samt ansökt om studiebidrag.
 

Striped Zebra


Hejsan! Idag har jag varit en sväng till Netto och köpt mig ett par super sköna tofflor. När pappa kom hem åkte vi mot Ramnäs och jag körde en bit!! hahah, sen så åt vi pizza hos mummi. Har nyss sett på Robinson och nu är det Svenska Hollywood fruar som gäller. Minga grejjer som jag beställde från Nelly kom idag också, dock passade verkligen inte legginsen då jag inte ens fick in foten genom dom...hahha.

Sting like a bee


MOCKINGJAYS

 
Hejsan! Jag såg nyss Hungerspelen, än en gång. Den är verkligen hur bra som hellst! Vill dock inte se den för många gånger för då blir det tjatigt. Såg filmen när den kom ut på bio och har kanske sett den max en gång till (när den kom ut på tankafetast). Blir alltså tre gånger nu, är nästan sugen på att läsa böckerna igen. Nej, men den andra filmen kan få komma ut så snabbt som möjligt!

Bio, Vaccin och Tacos

Hejsan!
Sen jag sist skrev så har jag tagit spruta, vart på stan med Madde, vart på stan med Amanda, sett Magic Mike med Amanda, Åkt till Ramnäs, byggt ihop en byrolåda åt mummi med Manda, ätit tacos hos manda, våldgästat Michelle med Amanda,  åkt till Veronica i Virsbo med Lisa och Madde, åkt tillbaka till Ramnäs, vart hos mummi för att slutligen komma tillbaka till Västerås, när jag sitter och skriver nu.
 

NECESSARY

Beställde nyss hem ett par Dr.Denim jeans/leggins och ett par kors-leggins från Nelly. Passade på när de hade gratis frakt + att jag fick 100:- rabatt från mitt kellogs k-special fling paket! Det blev rena rånet på byxorna ;)
 

Grimm Säsong 2

Grimm Season 2 Premiere Pic
 
Hej! Den nya säsongen av Grimm har börjat. Mamma och jag har bara hunnit se två avsnitt och det är redan hur bra som hellst. Såg det andra avsnittet nyss, riktigt spännande! Om man gillar berättelserna från bröderna Grim, borde man verkligen se denna serie.

ORKIDE EDIKRO

Hej! Idag har jag tagit bilder som ni ser ovan. Jag har tittat på tv, och sökt jobb...hahha inte mycket som händer här. Igår var i alla fall pappa och jag i gymmet och snart ska jag på power walk med mamma. Mer hade jag inte och säga, ville mest visa bilden. :)

AVENGERS

Igår så såg jag att Avengers fanns på Tankafetas. Blev mycket glad ska ni veta! Har velat sett filmen sen den kom ut på bio men de blev aldrig av... Sen har Veronica introducerat mig för alla superhjältar, så nu kan jag inte få nog av dom! Filmen var hur bra som hellst, man vill hara se mer och mer... Måste nog säga att Ironman är favoriten men det är inte med mycket! Se filmen om ni inte redan gjort de!!

Iron Man Ironman IronMan

Hejsan!
Igår såg jag Ironman 2, och den var minst lika grym som den tidigare. Trodde att den skulle vara mycket sämre men den var riktigt bra. Robert Downey Jr är så himla bra skådespelare, de är Gwynet Paltrow också. Så om du inte sett Ironman från 2008 borde du se den först, och sen se tvåan! :)
 

Bloggogram

Senaste redigerade bilderna från Instagram! För er som inte vet vad jag heter där är det 'JENNILA'

Oriental

Hej! Kom nyss hem från IKEA, innan var vi hos farmor och åt lunch. Fick med mig nytt påslakan och örngott..hur fint som hellst! Köpte även förvarings boxar, 2 stycken till lite allt möjligt. Ikväll ska vi göra hembakad pizza, godaste som finns!
 
btw, du borde ladda ner redigering-appen 'pixlormatic' den är gratis och man kan göra jätte fina bilder med den. Bilderna ovan är redigerade i pixlormatic. Vet dock inte om den funka för android men på Ipohne finns den!

Freaks and Geeks

 
Hejsan! Idag har jag varit barnvakt hela dagen åt min lilkusin och hans vänner. När jag kom hem så tog jag en power-walk med mamma och sen har jag bara kollat på serien 'freaks and geeks'. Började se på serien igår och den är grymt rolig! Bra skådespelare är med också! Den handlar om ett gäng tonåringar som går i skolan..haha visst låter den skoj? Nej men den är riktigt kul, du borde se den. :)

Spiders from Mars

 
Hejsan!
Igår var jag på stan med Madde och Veronica, vi käkade på spicy och hade det bra! Idag har jag spenderat hela dagen med Louise, vi såg filmen LOL, spela spel och spela spel hahah. Louise lyckades vinna varenda spel..eller jag lät henne vinna, såklart ;) (Bilderna är i från februari innan 100 dagars festen.) 
btw, igår såg jag sista avsnittet av 'Happy endings'!!! Ahhh vill se mer, väldigt bra serie.

Stupid

 
Hejsan svejsan! Såg nyss filmen 'Crazy Stupid Love', hade sett början innan men aldrig kollat klart. Filmen var i alla fall väldigt bra tyckte jag. Emma Stone är en av mina favorit skådelspelerskor och det är ju inget fel på Ryan Gosling heller..haha. Analeigh från Top Model var med och även hon är grym! Bra skådespelare och bra historia alltså, se den :)

Deco

I mitt lilla rum är allt ett stort bombnedslag. Men på väggar och hyllor ser det lite bättre ut, nämnigen som på bilderna ovan.

My doctor is working on my clone

Hejsan!
Igår träffade jag Madde, Lisa och Fredrik och vi hade filmkväll. Vi såg filmen 'The Dictator', sjuk film! Hahaha det blev bara värre och värre ju längre filmen gick... I alla fall var det jätte kul att träffa dom, alla var övertrötta så blev mycket skratt! Känns konstigt att vi inte kommer ses i skolan till hösten, när man setts nästan varje dag i tre år.

Cherry Bomb

Hejsan! Har varit i Ramnäs sen i Onsdags och kom hem idag. I onsdags var Amanda och jag på stan och sen åkte vi som sagt till byn. Vi har haft det hur bra som hellst, har aldrig tråkigt med Mandis!  I fredags så var det återträff, med de som vi gick i högstadiet med och det var kul attt se alla. :)
 
Bilderna är ifrån veckan och tagna med Iphone (Förutom bilden på Amanda och mig, den har hon tagit) .

You're a monkeyboy

När vi var i Göteborg var vi som sagt på Universeum, mitt minnekort var nästan fullt när jag kom dit så blev inte så många bilder därifrån...men här är i alla fall några.

Love Kills Slowly

Canon Eos 450D + Tamron Macro AF 90mm

guinea pig

En bild på mitt Marsvin Vanessa, som jag också tog idag när jag var i farten med kameran. Gillar nog den i färg bättre än gråskalan men det funkar fint ihop.

I shoot my sister in the head.. with a camera.

 

Love is a strong word


RSS 2.0