rawwr

Klänning, 99:- på H&M (bältet är second hand)

Åsby trädgård

Hejsan! Har varit på Åsby idag och kollat runt lite. Dom har allt från växter och inredning till mini zoo. Det är dock ganska dyrt där så det blev bara några blommor som fick följa med hem. Men hur fint som hellst är det ju där! Ovan ser ni bilderna jag tog när vi var där med min nya kamera. :)

Jordgubbs-missnöje

Mamma och jag köpte jordgubbar igår. Dom var dock ganska vattniga och inte så goda....hahha blev inte många uppätna. Goda ser dom ut på bild i alla fall:)

Canon Eos 700D

Hejhopp! Idag har jag köpt en ny kamera! glädeskutt här hemma..haha. Det blev en Canon Eos 700d med objektivet Canon EFS 18-55mm IS. Gillar den strarkt redan men måste lära mig alla nya funktioner så bilderna bilr bättre. Det är alltså vad jag kommer hålla på med i helgen! Och som ni förstår är bilden på Lisa ovan tagen med den nya kameran. 

Resereporter till Side, Turkiet

(Bilden är tagen från Solresors hemsida om Marmaris)
 
Hej! Solresor ger ännu en gång chansen till en bloggare att vara en av deras resereporters (Sökte som ni kanske minns förra gången också). Jag tycker jag skulle passa utmärkt till detta, haha därför att jag älskar att ta bilder/fotografier och älskar att resa. Om jag får åka + en av mina vänner så skulle jag ha en massa snygga och professionella bilder från systemkameran och skriva flitigt varje dag.
 
Mitt favoritresemål skulle nog vara Marmaris, även fast jag aldrig varit i Turkiet innan verkar det vara ett himla fint och exlusivt ställe. Det som jag läst om Marmaris är bland annat att det är en av de vackraste ställena i landet och har ett bra nöjesliv. Även Side verkar vara ett himla kul ställe att åka till när man väl ska till Turkiet! Stränderna i Side ser helt underbara ut.

Sport Tourer

 
Hejsan! Idag köpte min familj en ny bil. Den kommer dock inte förns om ungefär tre månder, det är för att vi 'special designa' den själva. Vi har alltså valt färgen på bilen, interiören, tillval, fälgar och så vidare. Det är en Renault Clio Sport Tourer. Den är himla snygg om man frågar mig, haha. För övrigt så har vi också varit hos en av mina kusiner och firat honom. Annars så har jag sen en tid tillbaka haft så himla ont i huvudet och i käken och det vill inte försvinna. Får nog ta och uppsöka doktorn om et. Det var de jag hade att berätta nu, tills nästa gång!


två från tjeckien

Tagna i Prag förra våren.

kamera krånglet fortsätter

Hej hej! Idag var jag och köpte ett nytt batteri till kameran men den funkar fortfarand inte.....Lyser i en sekund sen stänger den av sig själv. Ledesen tjej över detta... Måste lämna in den på lagning eller så kanske jag köper en ny. Jag har ju haft den i 5 år i alla fall, får se hur jag gör. Måste i vilket fall ha en systemkamera till sommarens alla äventyr! Speciellt när jag ska till Turkiet.
 
Bilden är ifrån när jag var i Grekland sist med Amanda och Michelle.

arghhh så svårt att veta..

Hejhopp!
Idag så har jag letat och letat efter nån utbildning som skulle passa mig (har igentligen letat då och då ända sen jag sluta skolan). Sista ansökningsdagen till högskolan är ju snart. Hoppas att de kommer fram något bra innan dess. Så himla svårt att välja! Vill gärna börja plugga till hösten. När jag valde gymnasium kan man ju säga att jag var ute i sista sekunden också. Valde en massa olika program då men det slutade med samhällsprogrammet intrikting internationella relationer och bistånd. Blir troligtvis nån slags fortsättning på det till högskolan om inte fotografi eller illustration.
 
Bilden är ifrån när biståndsgruppen från min klass var i Kosovo i två veckor! Här besökte vi EULEX.

ζ

Medens min systemkamera krånglar så har jag några Iphone bilder istället.
 

få fotografier

Arghhhh... mitt batteri till systemkameran är utdött. Det nya batteriet sitter fast i kameran och går inte heller. Så nu är jag lite bitter över de. Annars.

Spring on Tumblr

 
Kika in på min tumblr, uppdaterar där mkt oftare! Klicka HÄR!

RSS 2.0