marry the night

två bilder som jag tog i förrigår när himlen var aldeles röd, tagna med canon eos 450d och Tamron AF 18-200mm F/3.5-6.3 (IF) Macro.

fri som en fjäril

Hejsvejs! Här är bilderna på fjärilarna jag klistrat på min ena vägg. Köpte de på IKEA för 99:- och då får man 3 stycken ark med ungefär 11 fjärilar på som man kan sätta upp hur man vill. Tyckte detta var superbra och har länge tänkt på att sätta upp fjärilar ovanför sängen, och när jag hittade dessa på IKEA var jag tvungen at köpa dom!

Twiggy

Gilla min bild på facebook så jag och Madde kan vinna igors fototävling!  tryck här
 

chanel no 5

Hejsan! Som jag skrev igår så tänkte jag visa vad jag köpte på IKEA. Införskaffade mig dessa vackra parfymflaskor. Tycker dom var så himla fina och alla tre kostade endast 99:- ihop. Köpte också fjärli-grejs som man kan klistra på väggen, visar dom när jag har satt upp dem.

solsken och shopping


Hejsan! Idag sken solen och på termometern visade de hela 26 grader på balkongen. Uppenbarligen så känndes de inte som 26 grader men det var ändå hur skönt som hellst uppe på balkongen! Satt och solade med jacka och raggsockor dock, hahah. Förövrigt har jag pluggat, duschat och shoppat idag. Hittade lite fina inredningssaker på IKEA som jag visar i morgon. Ha de bra!

looking out my window

Såhär ser det ut i mitt sovrumsfönster. Jag sitter oftast vid fönstret när jag sminkar mig, därav spegeln (man får ju bäst ljus från fönstret!). Etersom spegeln är väldigt kort så staplade jag bara böcker under den så den kom upp i rätt höjd. Tog mina favoritböcker för jag tycker dom passade. Mer än så behövs inte.. :)

avklippt

Mitt stackars hår! Håret har varit alldeles för slitet och förstört ett bra tag nu. Jag har inte klippt mig på ett helt år, förns igår! Då åkte en rejäl bit hår av känndes de som. Frisören hade också ett riktigt bra silvershampo i mitt hår så de flesta gula toner försvann. Känns annorlunda men skönt med något nytt.

nymålad

gammal bild på mig med ny redigering, vet att det ser lite konstigt ut högts upp med avskurningen...men annars tycker jag det blev ganska bra. Blev inspirerad av www.linafoto.blogg.se

instagram för februari

De festa bilderna är från min mobil, men två av dem är från Amandas och Maddes. (dom som jag är på och uppenbarligen inte tagit, hahah)

Fredagslyx

 
Hejhopp! Idag har jag varit på arbets-intervju på pappas jobb. Gick ganska bra tycker jag men men, får se hur det blir med de. Annars har vi haft fredagslyx med vitlöksbröd, fläskfilé och ris. Älskar detta bröd, så himla gott! Ikväll blir det lungt med 'på spåret'....hahah pensionärs-varning!

Throwback Thursday

fyra bilder från Grekland, sommaren 2012
 

it's a haleluljamoment!

 
Fick nyss reda på att Swamp People kommer med en 4:e säsong!!! Har kollat deras hemsida flera gånger i veckan sen flera månader tillbaka, och nu såg jag att dom startar igen......imorgon! Univserums mest underhållande dokumentärserie.

the perks of being a Wallflower

Hejsan! För någon dag sen började jag läsa denna bok. Har redan sett filmen och tyckte den var hur bra som hellst. Speciellt när Logan Lerman spelar huvudrollen, han är en riktigt bra skådespelare och himla söt. I alla fall, boken är lite annorlunda från filmen än så länge, men så brukar det väl vara. Hittils gillar jag boken minst lika mycket som filmen. Hoppas det fortsätter så! 

Native Spirit

ny tröja från carlings, 299:-

hundvakt

 
Hejsan!
Under helgen har jag varit hundvakt med Amanda och Michelle. Vi hade det hur bra som hellst, busa med Snusis, åt familjepizza (som var gigantisk) och kollade på melodifestivalen bland annat. Igår såg jag också på tjejernas innebandy match som dom vann med 6-4.

orangutang

Hejsan! Igår var jag och mina föräldrar på Erikslund shoppingcenter och då fyndade jag detta orangea (hur böjer man orange???) nagelack. Det kosta 10:- på City Gross och är från märket Nordic Cap.

photography and journalism

Hejsan! Idag har jag letat en massa utbildnigar, för det funkar inte att bara gå hemma hela jäklans dagen lång. Vill jätte gärna åka och studera utomlands men måste få upp modet och bara göra't. Funderar på USA eller Austrailen..önskar bara att båda låg närmare Sverige! Läste nyss om fotografi och journulastik på Santa Barbra City Collage. Det skulle vara kul och testa, känns som det är dags att bara bestämma mig för nått. Hahha, jäklans dilemma eftersom man är så hemmasjuk.

open your eyes

Nytt från Yves Rocher, nagellack, concealer och eyeliner. Alltihop blev cirka 200;. har jag för mig.

seashells & strawberry

Köpte ett nytt ljus igår på Netto, för 15:- luktar supergott!

februari ljus

Opsi, har inte bloggat på ett bra tag. Min ursäkt är att jag varit utan internett, så det är igentligen inte så konstigt. Har varit i Ramnäs större delen av förra veckan, sen var jag i Virsbo under helgen. Jag har i Ramnäs varit med fröken Amanda en del och haft hur trevligt som hellst. Jag har också sovit hemma hos Mummi hela tiden där, klippt hennes hår har jag också gjort..sen om de blev bra eller inte är en anna femma, hahah. I Virsbo var jag hos Veronica och vi kollade på Melodifestivalen (som inte hade så bra låtar alls). Såg också på O.C hos Veronica så nu är jag fast i det igen, haha. Annars har jag städat mitt rum idag och nu blir det finska plugg. Vi höres!
 
nybäddat, i olika mönster alltihop men de gör mig inget.

RSS 2.0