för när storfiskarn talar om hur stora fiska han får..

inte för att blåklockorna har något med saken att göra...
 
Hej! Idag har jag och pappa varit ute och fiskat! Hur kul som hellst. Vi skramla ihop till 3 gäddor och en gren, hahah. Nej, men jag fick en riktigt stark firre på mitt kastspö och fick kämpa reält med att få upp den! Det är de som är roligast, att få en riktig bjässe... fast igenltigen är det kul att få napp hur som :)
 
PS!
I morgon natt åker vi i familjen till arlanda och vidare mot Turkiet, Marmaris och blir borta en vecka :)
 

skulle skala kottar

tre till från igår när jag var ute med kameran.

foto-prommenad/bild-bomd

 

hästkrafter

Hej! Igår var familjen på Sundbyholm och tippade på hästar. Erik Segerstedt var också där och sjöng, men stod så långt bak när vi lyssna att jag inte fick någon bra bild. Har har en riktigt bra röst, men är inget stort fan direkt. Vi vann inte mycket och vädret var ganska dåligt....hahah men annars så var de trevligt! (Bilden är tagen av min syster, Lisa)
 

fågel, fisk eller mittemellan?

Bilden är tagen under fisketuren i torsdags. (Bilden är också min nya bakgrund, men det är bara molnen som syns)

fyra från veckan

I onsdags hade jag picknick med Amanda...
....på Djäkneberget, senare på dagen hade vi i min båt i sjön och fiskade lite! :)
I torsdag så åkte jag och fiskade igen, med far & mor. Jag lyckades få två stora gäddor men den sista fick med sig draget i mun när den lirka sig loss på något konstigt sätt...
Och idag så fyller min mamma år och det har igentligen ingenting med bilden och göra, hahah tänkte bara nämna det. Hon ska få bli bjuden på indisk-restaurang av familjen ikväll!

billigaste lacket

Tips!
Superbra nagellack för bara 14:- kronor styck på City Gross. Enda minuset är att den har parfym som inte luktar så gott i sig, men det försvinner ganska snabbt :)
 

fleur rose

 
photographié dans le jardin de grand-mère, fotograferad i farmors trädgård. låter mkt bättre på franska.

semester!

Hejsan! Fick nyss semester!! Så himla skönt, sen imorgon får jag veta om jag har kommit in på högskolan eller inte. Annars blir det att gå tillbaka till jobbet i höst om inte annat. Hellst så börjar jag plugga igen, denna gången blir det 'internationella marknadsförings programmet' i västerås.

this creeps me out

canon eos 700d, canon efs 18-55mm. 

this really bugs me..

Tagna med canon eos 700d, canon efs 18-55mm

RSS 2.0