21 Jump Street




Denna ska jag se när den kommer ut! Channing♥

Goodbye my lover, goodbye my friend


Om ynka 24 dagar kommer vi aldrig ses igen...men hur ska jag klara mig utan dig? Kärlek till Adobes Lightroom!! hahah.

look what is stumbled upon


länk!


Almost 360 degrees.

gif maker
Här har ni då min nya frisyr. För en gångs skull är det en frisyr också och inte bara livlöst hår! Jag gillar't i alla fall :) Klippte mig i Igor på 'head spot' eller vad det heter, för cirkus 300kr har jag för mig!

Avatar


Har suttit och kollat på Avatar filmen ett tag nu. Är en riktig modern klassiker! Älskar hur fin natuen är där och Na'vi folket! Har ju nördat ner mig i spelet på xbox så tyckte se passa bra att ladda ner filmen. Men nu är det slut tittat för idag! Natti natti!


När jag går ner


Hej!
Idag fick jag ett infall och klippte min risiga hår! Blidde en azymetrisk frisyr (eller hur tusan man stavar det). Men ni ser ju på bilden hur det blidde. Bilden är från våran produktiva franska lektion som varar i sisådär 3 timmar.


Dance your little bastrads'


Canon Eos 450d + Canon EF-S 18-55mm IS
Nyaste ringarna, eller nya och nya...fick dom i julas!

Purple rain, purple rain



Canon Eos 450d + Canon EF-S 18-55mm IS. Har ganska många bilder som jag tagit på senaste tiden. Därför bilr det mest bara bilder och ingen text i samband med lightroom.

Close up:


Hejsan! Här har ni en bättre bild på mina nygjorda örhängen jag visade innan. Den med tanden är ursprunligen ett halsband och med den andra har jag hängt fast fjädrar.


Pattern: Stripes


Canon Eos 450d + Canon EF-S 18-55mm IS

Weekend



Hejsan! Idag blir det en tripp till Sura för och se när Michelle spelar match. Sen vidare med henne, Kevin och Emil och vara hundvakt. Och när jag kommer hem på Söndag blir det nog att trycka in lite plugg. Så man får något gjort! Har så mkt plugg, att det blir att man inte gör något alls för man vet inte vart man ska börja...
(Btw, Hoppas några alla nya läsare stannar också :))

what wouldn't be a night at prom


Bilden är från favim.

Börjar bli dags att tänka på vad man ska ha för bal-klänning. Och framförallt om jag ens ska gå på balen! Det är ju en engångförtelse men den kostar därefter också. En bal-klänning kostar minst 1000:- och då har man fått den billigt, samtidigt som inträde kostade runt 500:-. Så vi får se hur jag gör, men det skulle vara kul och få klä upp sig ordentligt för en gångs skull!! :)

Svunna tider



Här har ni tre till fliterade i vad?.....Lightroom ;)


Senaste instagramare



Här har vi dem, dom senaste uppdaterade bildern på instargam hos mig.
Bilderna på örhängena är något som jag gjort om från halsband eller bara lagt till fjädrar! de ni, vi hörs!


What have you done now



Hej för tredje gången idag!
Idag har det i alla fall varit skola som vanligt och det blev lunch på donken. Sen åkte jag hem och tog det lungt en stund. Efter det så åkte jag med Lisa ner till stan och mötte Amanda och mamma. Det hela slutade med att Amanda och jag tog en fika på 'Systrarna Eriksson', där jag förövrigt drack universums godaste apelsin juice!!!

(bilderna är tagna med Iphonen och redigerade i lightroom)


Over and over again


Hejsan Hejsan!
Känns som om jag bara fotar mammas blommor, men orkar inte pallra mig ut så då får dom duga. Det är ju alltid kul och lägga in dom på datorn så man får filtrera dem :)

Your future is still spotless'


Två till bilder från lightroom. Lägger upp ett inlägg senare om dagen! ttyl.

Det är inte varje dag!


Min bild kom upp på sidan som ni ser, Happy-face!!!


White-winged dove



Idag ska jag till Ramnäs. Eller mer bestämt Surahammar och kolla dj-träning sen till Ramnäs! Så bilr att sova hos mummi och ta tåget till skolan på fredag..hur ska jag orka ta mig upp?? hahah... för dom som inte känner mig så kan jag säga att jag är en av dom morgontröttaste personerna i detta universum. Och så är de med de, tro det eller ej!
(tidsinställt inlägg)


I wasent' that druk! Dude u climed up a tree and yelled 'look at this huge brocoli'


Ja, det är lika bra och vänja sig, för hela min blogg kommer bli en bildbomb hela 29 dagar till, när lightroom tar slut. Kollade upp vad lightroom kostade. Först så såg jag att det var halva priset till den 5 februari, eller vad de va. I alla fall så var halva priset på lightroom si sådär 1500:-!!! skämtar dom eller? det är ju löjligt dyrt. Så får passa på medens den går och använda! :)


L'ecole



Hejs! Hade med mig kameran till skolan idag som ni ser. Tog med den till estet-lektionen och Stefan visade hur man redigerar bilder lite... Har också haft internationell ekonomi och samhäll B idag. På samhällen så fick vi skapa ett lyckotest, var ganska kul som uppgift! Skönt att vi inte fick någon stor uppgift i alle fall... De var de om de.


Fantastisk manick



Ja ni, lightroom var då en fantastisk manick!


Lightroom #2


Lite fler bilder redigerade i lighroom. Blir nog att köpa det när testperioden är slut, beroende på vad de kostar. Vill bara påpeka att alla bilder som läggs upp på bloggen är tagna av mig om inget annat nämns eller om det är uppenbart att det inte är jag som tagit bilden, ex. om det är på någon hollywood-kändis ;)

Ny kjol och lightroom


Hejsan!
Idag efter skolan blev det en snabb tripp på stan med Lousie. Köpte kjolen på bilden för 60:- på monki. Har velat haft den kjolen sen den kom till butik och då kosta den 250. Sen så har jag skaffat en testversion av lightroom (redigerings pogram) och bilden har blivit fixad där. Så mycket mer än de hade jag inte att säga. Höres!


Skull


Ny blid jag tog med systemkameran, den till vänster är la orginale och höger picnikad! de ni.


As if im scared


Bokeh bilder tagna med canon eos 450d + vad nu objektivnummert va ;)

Måndag Måndag, Måndag

Här rullar det på som vanligt och idag i skolan insåg Lisa, Petra och jag hur lite tid som det faktiskt är till studenten. Det är runt 19-20 veckor, sen är det dags och innan dess ska vi hinna men så mycket! men mycket kul också som balen och studentkryssningen. Idag under lunchen hämta vi också ut mitt pass, haha hur lyckas man alltid se ut som ett missfoster på sånna bilder....


Två random bilder från min systemkamera. Btw, passa på och fixa dina bilder på picnik.com nu för de stänger ner i april + att alla verktyg är gratis!


Jenna Marbles


Hahah, rolig tjej! kolla upp na'


Redheads and skulls


Från lookbook


Counting all the assholes in the room, Well I´m definitely not alone


Jag vill ha sommar, sommar och sommar :)


Long time no seen.

Hejsan!
I fredags eftermiddag fick jag för mig att jag skulle till Ramnäs så pappa var snäll och skjusade dit mig. Först kollade jag på Sura- VIB derbyt med Michelle, Amanda, Emil och Maria. Och det var kul och se innebandy igen! Snacka om att jag blev sugen på att börja spela igen..haha får se om det blir nått med de. Ska nog kolla på någon damjunior träning snart! Igår så blev det prommenix med Amanda och landhockey med Michelle, Kevin, Emil och Jocke. Efter de blev det spelkväll med allihop! Vinsten över killarna i TP satt ju inte fel heller, hahha.
Det var min helg, nu blir de att begrava sig i plugg..


Lördags, Michelle's bild ♣


Gleek


Såg senaste avsnittet av 'Glee' nyss, och då kom Sam tillbaka! hahah, nu blev säsongen 10ggr bättre :)


Konsten att kolla i kors med ögonen

Hejsan!! Jag är en av få som inte kan kolla i kors med mina ögon, hahah.
Idag i matsalen kom detta problemet upp, och nu har jag övat, som gick..ja se själva!




Hahha, att de ska vara så svårt..


Like a shadow flows in the rain

Jaa ni, finns inte mkt och säga idag. Skola som vanligt, började en ny kurs 'Internationel ekonomi' inte så kul...men det är i alla fall en bra lärare vi har. Estet och samhäll hade jag idag också innan vi slutade. Snart ska nog la familla ta en tripp till ICA Maxi, så ja.. Det var de jag hade också säga i brist på annat. Vi hörs!


Nästan varenda bild jag lägger upp är behandland på någet sätt,
så tänkte att det var dags för en oredigerad ;)


can't get enough

Hejsan!
Har jag någon gång sagt att jag älskar filmen 'dirty dancing 2'?? hahha, så bra film. Kan icke få nog av den, kolla på den nyss! Vette tusan hur många gånger jag har sett den. Hanmnar nästan på en delad första plats med 'sagan om ringen triologin'.



 




Dirty Dancing (Motion Picture Soundtrack) – Dirty Dancing 2


Saker man kan göra med sitt hår.

build animated gif
Här ser vi hur Lisa är kreativ med sitt långa hår, hhaha.


19:50

Satan i gatan vad effektiv jag har varit denna måndags eftermiddag! Har gjort klart engelska bokredovisningen och skrivit samhälls uppgiften. Förmiddagen var dock inte lika framgångsrik då jag klumpig som jag är ramla rätt på röva mitt i stan...inte min ljusaste stund direkt.


God kladkaka som Madde och jag delade på idag!


2012


Några av de sakerna jag vill göra sommaren 2012!!


Halelulja moment!

Nu, äntligen har jag läst ut den jäkla engelska boken. Har läst i princip hela dagen, till och från...men nu, nu är den utläst. Jag har läst boken 'one day' som det också finns en film om. Jag tycker peronligen att det inte var någon direkt höjdare. Det vanliga 'boy meets girl', de fanns ju såklart bra delar också. Ett citat som jag gillade från boken var;


Iphone+Instagram.

Hahha, så bra då!



This is how fast I am.


Picnik och Picasa



Två grymt bra redigerngsprogram enligt mig är googles, Picasa och Picnik.com. Picasa är en bra och snabb grund-redigerare medens picnik är en online-redigerare. Picasa laddar man ned och kan samla alla sina bilder på, mycket praktiskt! man kan också göra massa collage och sånt. Picnik behöver du inte ens ladda ner utan man redigerar bliderna online. Picnik har också grunder för redegering, men det finns massa mer man kan göra där. Bilderna blir så mkt roligare att titta på plus att de är kul och redigera! Den översta bilden är redigerad i Picasa och nedre i Picnik.•

Nytt Objektiv

Har skaffat mig ett nytt objektiv, Canon EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS. Kosta under 2000:-, kände att det var dags för en ny. Det gamla objektivets kvalité är inte de det en gång varit, hhahah. Jag tycker i alla fall att objektivet är grymt än så länge. Den har Image Stabilizer som gör att bliden inte blir det minsta skakig! Hade inte det på min förra. Kort sagt, inte ett dåligt köp!!



they taped over your mouth



Hej! Idag har jag faktiskt ängnat mig åt plugg. Har dock inte kommit så långt...men de är väl bättre än ingenting! Pluggat på franska glosor och läst en del i engelska boken. Så nu tänkte jag spela Avatar, har köpt två nya spel↑ till xboxen! hahah inte det senaste direkt.

Insta to tha gram


Har jag någon gång sagt att jag älskar Instagram appen? haha :)


Stevie Nicks


Iphone + Instagram


Promarker


En av alla mina promarker tecknigar..
Fattar inte, jag har inte ritat så väldans mycket med pennorna men dom tar ju slut/torkar upp eller något sånt, jätte fort. Synd eftersom dom inte är så billiga :(


Fredag den trettonde

Idag lämnade jag och Amanda också in min skiss till tattuernaren! ska nämligen bli tattuerad ni februari!!
Något såhär ↓ hade jag tänkt mig ha på ryggen, i färg :)


Nyårsafton igen

Hej!
Idag efter skolan så träffade jag, Amanda och Michelle! Först blev det nachos sen gick vi till bion. Vi såg 'New years eve' Ganska bra film faktiskt. Påminner mycket om 'Valenines day' är säkert samma regisör eller nå. Så den tycker jag ni kan ta och se! Var kul och träffa flickorna plus att jag inte varit på bio, sen jag vet inte när..
Innan bio visste vi inte vad vi skulle köpa, slutade med att alla tre hade Nalle Phu menyn, hahaa.


Fick med mig en söt mugg på köpet ;)


http://www.josign.se/


It's a hot summer night even though it's the middle of the winter and it's really bad weather


Canon 450D, 18-200mm F/3.5-6.3

Hej!
Sov noll timmar under natten på grud av den ena och andra, hosta främst. Så blev att jag stanna hemma idag, gjorde jag klart min hemuppgift i naturkunskap! Så de är jäklans skönt att ha den klar. Så mkt mer har inte hänt idag. Ska nog fixa något att äta, lutar mot nudlar..haha så lätt att laga! Kanske slänger in lite vattenkastanjer om vi har, mums :)


Tryck f5

Tryck på f5 så min nya bloggdesign uppdateras! :)


Rebel yell


Skokanonen 150:- vid utförsäljning!


Orkideér








Hej! Fick lite tid över innan jag skulle till skolan idag så passade på och ta dessa bilder. Känner mig rätt nöjd med dom faktiskt :) Bilderna är helt oredigerande än så länge!


Oj oj oj,..

Satan i gatan vad trött man blir av en dag skola!
Gjorde inte mycket i skolan, men ändå är jag sjukt trött..
Skulle behöva lite energi till pluggande men den är som bortblåst.
Kallt som in i.. är det ute också det hjälper ju inte precis.

Bilden är från någon gång under höst-terminen.































Förortshelvete

Har fastnat för ännu en serie, den här gången är det 'Suburgatory'. Tyckte först att den verkade dålig, men efter ett avsnitt kunde jag inte sluta titta! Nog om de, imrn är det första dagen av vårterminen...både kul att skolan snart är slut. Samtidigt drygt att vakna så jäkla tidigt varje morgon och fixa allt pluggande.


Gladiatorerna


;)


Ny header


Är fortfarande inte nöjd med den jäklans headern! men men, denna får duga en stund i alla fall. Kommer säkert en ny inno kort. Svårt och veta hur man vill ha bloggen i början, måste fixa och grejja till den ser någolunda proffsig ut ;)

btw, denna är gjord med picasa och picnik.com allt gratis!

Bilder från min mobil under december månad.







Twitter..twitter..



Du vet..

Känslan av att vakna runt klockan 14.00 varje dag i en vecka.
Samtidigt som man har massa plugg och göra men inget blir gjort.
Där har ni mitt jullov!


denna skulle inte sitta fel! ny smak, vette tusan ved den heter ;)

bowebovb


jbeojrbo

boerborbfv dkbtowrbowgk xvlrgpngr porwng vqii  b gn vmj ve ve ow  nann erthe w r pjf vjvbrgregrkjakhgohgabnabknabaäoaä

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0