disguise


vonkas bild, från utklädnads-dagen.

Hejski! Idag hande det inte mycket i skolan, och kommer nog inte göra det mer...haha sitter och bara väntar på att studentdagen ska komma. Har varit hemma sen 12 ungefär och har städat mitt rum. Det var verkligen väl behövligt! Har också hunnit med ett bad och kvällsmat, annars har jag inte gjort nå märkvärdigt. Nu ska jag nog träna och gå i mina klackskor som jag ska ha på studenten om jag inte väljer converse, vi ses! :)


its getting hot in here


Hejsan! Idag har vi haft utkländads-dag med alla andra studenter. Var riktigt kul att klä ut sig, vår klass gick som brandmän. Blev dock ganska varmt i brandmans-byxorna, haha. Roligt som fan var var det som sagt!!

Chord Overstreet

Tumblr_lcrzu3uiy71qa7uoro1_500_large


OMBRE


Denna fina klänning är påväg hem till mig!!! från Nelly.com 499:-


TO MUCH SUN

Hejsan! Igår var vonkan och jag ute på sjön i den stekande solen. Var hur trevligt som hellst, tills jag kom hem till mummi. Fick hemsk huvudvärk, kallsvettningar och illamående. Pappa fick lov att komma och hämta mig och det visade sig att jag hade fått solsting. Känns mycket bättre idag, men ändå skönt att få vila ut så stannade hemma idag. Imorgon bilr det tillbaka till skolan och utnyttja den lilla tiden som finns kvar och träffa alla. 11 dagar kvar sen är det slut.


Veronicas bild.


tomaten talar #2


Aj.


tomaten talar

Hejsan, Idag kan man inte annat än älska vädret. Hörde att det var runt 30 grader och det är inte svårt att tro! Petra och jag åt på spicy och handlade lite på gina. Var i skolan en snabbis och efter gick en del från klassen till djäkneberget och spelade kubb. Trevligt vare, Petra och jag slutade som vinnarna i final mot Adam och Fredrik. När jag kom hem insåg jag hur röd jag blivit av solen, och det svider ganska rejält! blir och sova på mage ikväll..


Isande god cola på spicy, och Veronicas bild längst ner.


finalist i fototävling!



Hejsan!
 Har gått vidare i en fototävling hos Filippao.
Så klicka på den →här← länken och rösta på min bild som ni ser ovan :)


laughter is the same in all countries


dagen i bilder. Crocadillyy


Murder for freedom a stab in the back

Hejsan!! Solen skiner och jag har inte mycket kvar att plugga till. Gjorde mitt sista prov idag, engelska C litteratur. Har dock en redovisning i franska kvar men den är så gott som gjord. Jag börjar sakta förstå att allt håller på och ta slut och det är helt sjukt. Idag har jag också varit i Kolbäck med släkten och firat moster. När vi kom hem så spela Lisa, Johan och jag lite fotboll. Visade bara vilken dålig kondis jag har...hahha.


The fifht child

Läs denna grymma berättelse som jag skrivit in på datorn. Skriven av Doris Lessing.


i'm not fond of asking


Idag så känns det som om första riktiga sommardagen, även om jag inte vill erkänna det. För då känns det som om det bara kommer bli dåligt väder.. Hoppas bara att det är fint under studentveckan! Idag så har jag prommenerat med mamma, varit i skolan (!!!) och prommenerat ännu mer med mamma. Har också pluggat inför det sista provet jag gör i gymnasiumet.


thanks for making me a fighter


send me a postcard, because i'm dying to know


Hejsan! Idag har jag varit barnvakt åt kusinen sen så har jag pluggat litegrann. Igår blev jag avis på alla fina flickor från klassen som gick på balen. I torsdags myste jag med Madde och Veronica hos Madeleine. I onsdags var det klassfest och utgång. I tisdags var det skola, likaså på måndagen. De var min vecka baklänges!


i mustache you a question..but i'm shaving it for later

Hejsan!
Vi håller på med ett projekt i bistånd då vi ska berätta om millenniemålen. Madde, Lisa och jag håller på med mål nummer 2, om skolgång. Då ska vi göra en film/bildspelning om de, så tog kort på Madde och fick fin, fina bilder på henne!


(upplösningen på bilden är inte så bra på blogg.se)

drake/monster


Min senaste teckning, har inte betämt mig om det är en drake eller bara ett monster..haha.


do you want to go to the seaside?


Idag när jag skulle lämna böcker på bibblan så vart det så sjukt varmt i min stickade tröja att jag var tvungen att köpa en tunnare tröja. Köpte den på bilden ovan på H&M för 75:- Förövrigt har mamma, pappa och jag varit ute och prommenerat på Björnön. Tog flera bilder då, så det lär komma upp bilder därifån snart!


◊◊◊


Något är annorlunda är det med denna bilden.. ska kanske testa gröna linser?

lua p

Harris Reed T Shirt, She Inside Coat, Chicwish Skirt, Dag Peru Black Blouse


Dagens Fotorunda


Dubbletter av en bild som jag tog idag o solskenet!

we all look at the same sun


summer stuff.

nu ni..

..tror jag att jag är klar med webblayoten, så tryck på f5 knappen!

sunday madness

Hejsan!
Idag blir det att plugga som en galning så man får in sina rester i tid. Har varit i Ramnäs från igår och där var det inte livat...hahah som vanligt! men nu ska jag återgå till pluggeriet! vi hörs :)


bild från i förrgår.


ett varmt regnfall #2


Den översta bilden tog jag idag, de andra två tog jag för en vecka sen.

vårstädning på bloggen

Hejsan! Har en liten vårstädning på bloggen och håller på och gör om designen..så det kan se lite komstigt ut då och då.


ett varmt regnfall


Var ute och fotade i regnet. Ovan har ni två bilder av alla jag tog, kommer definitivt upp fler bilder från fotoprommenixen.

owl by my self, dont wanna be.. owl by my self


så himla söt


did you forget

www.dopepho1os.tumblr.com

Hard work, work

Hejski!
Känns som om jag pluggar hela tiden hemma men jag kommer ingen stans. Har lite smått panik eftersom alla rester ska lämnas in nästa onsdag, plus alla andra uppgifter som vi har i skolan just nu. Idag hade vi tal i svenska C, jag pratade om sekten -folkets tempel-. Imorgon blir det att göra klart allt vad som har med UF att göra och sen är det dags att ta helg. Eller ta helg, det blir att sitta inlåst och plugga!


Collage jag gjorde till SvC


Explain it globaly


dos oredigerade nytagna foton


The mounteverest of tasks



Hejsan! Skolan idag var minst sagt intressant....hahah i alla fall samhäll B. Det är nämnigen så att vi fått en ny lärare för den kursen, sådär några veckor innan studenten. Han tyckte vi skulle läsa ett häfte på 50 sidor om hållbar utveckling. Och de skulle vi ha gjort till slutet av lektionen för då skulle vi ha en diskussion på de. Lisa, Petra och jag lyckades ta oss igenom alla 50 sidorna men var rätt bittra över källan. Häftet var skrivet av Svenska Kyrkan, så det var inte alls partiskt eller fullt med reklam, nej nej.. Inte var det heller så att de glorifierade kristendom eller att Gud skulle vara pissed of på oss i I-länder.....(hoppas ironin inte misstogs över SK)


Senaste instagramare


It's comming for us...

Hejsan,  Här kommer lite pep-gif's för att orka med de sista plugget så man kan njuta av sommaren!


Herre Gud!


Hahah, orkar inte med den här dryga urkundsläsningen om Jesus och Buddha..


Studentklänningen


Såhärserstudentklänningenutpå.

Keeping up with the Kardashians

Jag blivit besatt av reality-serien 'Keeping up with the Kardashians' har nästa spenderat hela helgen till att se på säsongerna. Har dock hoppar till säsong fem så får ta och gå tillbax när de är slut på nya avsnitt ;)


Ändrade Planer


Gillade inte studenklänningen jag beställt från nelly till 100% så skickar tillbaka den och kör på klänningen ovan från MQ istället. Skorna jag ska ha kommer från Skopunkten.


What to do?


somewere in minnesota


Blandade bilder från förra månaden och denna, tagna med mobilish.


Start of May



Då var det slut på den lilla ledigheten vi hade och tillbaka till skolan idag. Trotts vi bara har några veckor kvar så pluggar man ändock inte på lektionerna, varför är det så? Nä men nu är det dags att ta tag i saker och ting. Inte bara snacka om att jag ska göra en massa saker utan också göra dem! Blir att plugga in i sista sekunden.. Studenten är nära nu :) 


Happy Girl


Hejsan alla glada! Här på balkongen skiner solen och det är nära 30 grader. Själv är jag på hur bra humör som hellst fast jag pluggar. Anledningen är att solen skiner såklart men också att min bild från igår hamna på bloggs hemsida! Har haft en bild där förr också då var det på mina fina ringar, denna gången är det vackra blommor.
Nu blir det att sola och plugga lite mer innan lunch/middag!


försommar


smile for the camera

 
Jag använder mig av Canon eos 450d när jag fotar!
 
Mina objektiv:
Canon EF-S 18-55mm IS
Tamron AF 18-200mm F/3.5-6.3 (IF) Macro (detta objektivet kom med startpaketet)
Tamron AF 90mm F/2.8 Macro
 
Tillbehör:
Tripod, kamerastativ 'Star 700' från Hama min 42,5cm - max 125cm
'Gorillapod' (Litet stativ med knotor som kan vridas 360 grader) även denna kom med i startpaketet.
 
 

jag ♥ hallon


Igår innan Louise och jag åkte till Ramnäs stannade vi vid ICA Maxi och köpte blandannat hallon. Idag åt vi dom och de var riktigt goda! Känndes lite som om vi redan hade fått sommarlov..

tidig sommar


Har varit ute och tagit kort i de vackra vädret. Här ovan har ni en från då, kommer komma upp fler så småningom :)

RSS 2.0