sista filmen

 
Hejsan! Idag har jag pluggat finska till största delen och ikväll blir det bio. Ska se sista filmen av Twilight, Breaking Dawn del 2. Jag tycker att del 1 inte var den bästa, så får hoppas att tvåan är bättre. Innan filmen ska vi ta och äta middag på stan så de ska bli gott! Nu ska jag kanske byta ut mjukisbyxorna mot jeans och snart åka ner på stan. Hej så länge!
 
Update: Filmen var faktiskt riktigt bra! Det fanns många nya bra skådespelare också. Fyra av fem toasters! :)

brus

redigerade om dessa bilder idag, tog dom ungefär i juni.

roliga, roliga vardag

Hejsan! Idag så är det tillbaka till vardagen och dags för finska plugg. Har hunnit skrivit ner allt jag missat från de två veckorna jag tog körkort. Om ett par veckor är det dags för tenta, så det gäller verkligen att ligga i om jag ska klara den. Anmälde mig till tentan idag, så det är lika bra att plugga som tusan nu. Nu blir det en liten paus i alla fall, hahah.
 
Söt, orelaterbar bild till texten. Men hur kul är det med inlägg utan bild? :)
 

shine a light on me

Hade inget för mig nu i eftermiddags, så jag tog fram lite ljusstakar och stjärnor. Kanske lite tidigt, har också börjat med att slå in julklappar! Hahah..

senaste Iphone bilderna

 

••••••

Jag har nyss fått KÖRKORT!!!

Ba å kämpa på'

Hej! Sitter här och färgar håret och har inget att göra just nu. Tänkte bara säga att intensivkursen går ganska bra och jag pendlar istället för att bo i Hallsta. Även fast jag är hemma på kvällarna så hinner jag inte blogga, men det är bara en vecka kvar! Lycklig tjej om jag lyckas ta körkort. Ha det bra så länge :)
 
Hitta gammmmla bilder på datorn, från Maddes mobil om jag inte minns fel, kan de varit i ettan på gymnasiet?

Tidsinställt; Obsession, serier, serier, serier

Persoligen är jag galen i serier och ser på hur många som hellst! Aldelens för många för att komma ihåg vad alla heter på rak arm. Nedanför har jag i alla fall gjort en slags lista på större delen av de serier jag följer. En del är dokumentärer/realtiy tv, tycker det är kul att se hur andra lever! Jag har igentligen inte mer att skriva eller säga. Detta är som sagt ett tidsinställt inlägg tills jag kommer hem över helgen, från intensivkursen. Får plugga hemma på helgen för det finns inga körlektioner planerade. Kommer säkert berätta hur de är när jag kommer hem, men de får ni höra då. Så länge har ni mina favvis-serier nedanför;
 

Tisdsinställt; Resor, London

Nästa år i April ska jag och mina vänner åka till London en weekend. Kommer bli så kul! Vi ska bland annat gå på 'London Sea Life Aquarium', 'Madame Tussauds' och Naturhistoriska museét som finns i London. Veronica som ska med har varit där tidigare och hon kommer säkert dra med oss på massa roliga saker. Blir nog att se 'Big ben' och åka 'London eye' också. Jag ser nog mest fram emot att få shoppa loss på 'Primark' som jag hört gott om. Vi håller fortfarande på att kika avgångar och hotel/hostels men vi bokar nog snart!
 

Tidsinställt; Önskningar, körkort och egen bil

 
Hejsan! När jag väl skaffar en egen bil ska jag inreda den med en drömfångare och ett skelett vid backspegeln. Hahha, sen så vill jag ta roadtrips med mina vänner till Ullared, äventyrsbad och kanske till och med utomlands. Eller varför inte bara ta bilden ner till Stockholm och gå på Aquaria? Tyvärr kostar ju bensinen en del och vi ska inte ens börja tänka på vad en bil kostar. Men vem har sagt att man inte kan önska? :)

Tidsinställt; Minnen, Kosovo

(Bilden med pojkarna är inte ett riktigt vapen)
 
Några av alla bilder jag har från skolresan till Kosovo. Kommer ihåg att vi som gick inriktingen (Internationella relationer och bistånd) fick veta att vi skulle få åka till Kosovo istället för Afrika som vi blivit lovade innan.  Vi var ganska sura och ville inte åka till något tråkigt land inom europa, utan ännu längre. I Afrika skulle vi få hjälpa till vid ett barnhem och uppleva en helt annan kultur, så de var klart att vi ville åka dit och se alla söta barnen bland annat. Men istället blev det Kosovo i cirka två veckor, och det var ju hur kul och intressant som hellst.
 
Vi fick se hur flyktingarna i Kosovo bodde, vi fick besöka sjukhuset, vi fick se skolor och massa mer. Vi fick dock gå på ganska många möten och bara lyssna, men de var intressant det också. Vi träffade bland annat folk från UNHCR, WTO och EULEX (polisorgansiation). Vi besökte moskeér och kloster. När vi skulle besöka ett visst kloster var vi tvungna att lämna in våra pass. Där fanns det också soldater utanför. Det är ganska oroligt i kosovo på grund av deras historia som ni kan läsa lite om här. När vi var nära gränser från landet som i Mitrovice fanns det också soldater som patrulerade runt. Men inne i huvudstaden Prishtina (där vi bode på ett gästhem) var det ganska lungt även om det är helt annorlunda från Stockholm.
 
På helgen mellan veckorna åkte vi iväg på 'vandring' med en skruttig gammal stor bil som skulle föreställa en mini-buss. Vi åkte till Rugova-Valley, Prizren och Peja. Trotts att de är ett land som varit i krig var det jätte vackert på landsbygden, men höga berg överallt och vattenfall. Shoppingen och maten var löjligt billig där (även taxi) . Det beror dock på att det är stor arbetslöshet i landet och det som har jobb tjänar lite, lite pengar. 
 
Trots att vi hade tv i rummen titta vi inte på den en enda sekund under hela tiden och underhållde oss på fritiden med shopping, mat och gissa-låten.
 
Allt som allt, var det en grymt kul resa som jag är glad att jag var med på.

söndagen innan

Hej! Har gjort några tidsinställda inlägg för nästa vecka. Idag har jag skypat med Mandis och vi har pratat om intensivkursen och begangnade bilar. Känns så konstigt att jag ska skaffa körkort, känner mig verkligen inte som en vuxen..hahah. I alla fall, kommer som sagt lite inlägg då och då men vi hörs på riktigt tills helgen. Hej så länge!
 

en apa som liknar dig

Hej hopp! Veckan som gått har jag och Louise varit hos Veronica, från måndag till tisdag. Vi hade det mys och kikade på filmer, tog prommenix och spela kort bland annat. Resten av veckan var jag hos mummi (farmor) fram till igår och där var det lungt. Mummi lärde mig dock att jag måste gympa varje dag, fick en hel rutin att göra hahah. Jag kollade också på 'Sagan om ringen' för trehundrafjärde gången hos mummi, längtar verkligen tills 'The Hobbit' kommer ut! Idag har jag varit ute och övningskört lite överallt i surahammars kommun. På måndag smäller det! Intensivkurs för hela slanten....verkligen hela slanten, dyrt är de med körkort!
 

svart-vitt ljus #2

Har fått en tjing på svart/vita bilder så ni kommer nog få se det ganska mkt i le blogg

svart-vit lavender & jordgubb


Klicka på länken

http://dopepho1os.tumblr.com/
 

Nuclear Family

Hejsan! Idag ska jag till Veronica med Louise, innan ska jag till Swedbank och betala intensivkursen. Kommer i alla fall stanna hos Vonkan till Tisdag, sen åker jag nog direkt till mummi och blir där i nån dag också. Det betyder att det kan bli lite tomt här ett par dagar. Det kommer bli ännu färre inlägg efter denna vecka för då ska jag på intensivkurs med Amanda! Så vi får helt enkelt höras när vi hörs! haha..
 
Random bild från i sommras..

Anundshög

Hej hopp! Som ni vet så var jag hos Louise igår och firade halloween, träffade nytt folk och hade jätte kul. Idag så har pappa och jag varit en sväng till Anundshög och tittat på vikinga-gravplatsen. Sen så har jag också övningskört, har blivit en del av de på sistonde men de är ju bra. Nedanför så ser ni mina panorama-bilder från mobilen, när vi var vid Anundshög. ↓
 

i can't believe i came home to find my car keyed

Hejsan! Idag så var jag på stan med Amanda och kikade runt. Amanda påminde mig om att det börjar närma sig intensivkurs för oss båda, bara nån vecka kvar. Jag har redan varit nervös i mer än en månad och nu är det snart dags..hahah. Övningskörde till Ramnäs med pappa senare och hälsade på mummi som hade stickat både vantar och sockor till mig. Imorgon kommer morfar och farboror Joppe över, sen ska jag hem till Louise för Halloweenfest! Kommer bli super kul :)
 

Sommar/Vinter

Hej! Tog den första bilden någon gång i Juni, och den andra bilden är tagen December förra året. Ena sekunden blir jag nere för att de börjar bli kallt ute och andra sekunden tycker jag det är jätte mysigt. Hahha, ville igentligen inte få något speciellt sagt utan här har ni två olika men lika bilder från mitt köksfönster.
 
Längtar lite till all snö faktiskt, så jag kan få fota något nytt än höstrusket. :)

Nytt på galgen

Nya tshirts och linne, den första är från H&M och de andra två är från Gina Tricot.

Instagram bilder från november 2011

 
Förra året vi den här tiden satt man vid skolbänken och hoppades på att sista gymnasie året skulle gå fort. Idag så tycker jag att den gick lite väl fort, får gärna spola tillbaka bandet lite! Saknar dock inte all pluggeri som man kämpade med så man blev helt slut. Men saknar att gå till skolan och bara vara med flickorna i klassen. Mest av allt saknar jag lilla Molle, som ni ser på två bilder här. Vill ha en katt!!

RSS 2.0