Leksand

Hejsvejs! Jag var som sagt i Leksand i lördags med mamma och pappa. Skulle egentligen shoppat i Borlänge på kupolen också men det hanns inte med. Vi åkte vid 12 taget och det tog ungefär 2 timmar att komma fram. Därför blev det lite ont om tid och vi åkte direkt till Leksand.
 
När vi kom fram till Leksand åt vi Lunch på en Thai-restaurang. Var hur gott som hellst!
Leksand mötte Asplöven och vann med 4-3...spännande match!
Himla länge sedan jag såg på hockey live, troligtvis mer än ett år sen..
Pappa köpte ett fin fint mobilskal till mig!

Berättelsen om Pi

http://www.standbyformindcontrol.com/wp-content/uploads/2013/01/life-of-pi1.jpeg?9d7bd4
 
Hej! såg nyss 'Life of Pi' en fantastisk berättelse. Ang Lee, regissören kan verkligen sitt. Filmen är sån att efter man sett klart den, vet man inte vad man ska göra med livet efter, haha. Man liksom bara stirrar rakt upp i taken i flera minuter. Om du inte har sett den borde du verkligen de, gärna på bio! Kan tänka mig hur mycket häftigare den skulle vara på bio, för alla färger och vyer. Själv såg jag den hemma som du kanske fattar, haha. En riktigt bra film som kommer hamna på min topp 10 lista. Om du inte vet vad filmen handlar om vill jag inte förstöra de för dig, så gå och se den! 

när natten faller in

Här är två bilder jag tog för några dagar sedan. Tog dom precis innan solen skulle gå ner.

KKTM

Hejsvejs! Idag har jag varit på stan och fika med Madde och Lisa. Var aldeles för lägesedan vi sågs, och för sällan! Jätte kul att se dom igen och bara snacka, hade hur tevligt som hellst. När jag kom hem från det så åt jag kvällsmat sen lite senare så gick pappa och jag ner till gymmet. Vi sprang en stund med det blev inte så mycket mer eftersom Amanda kommer imorgon och tränar med mig! Stackars pappa har dock fått världens träningsverk redan, hahah. Nu tänkte jag titta på Kourtney and Kim take Miami sen ska jag sova.
 
Söta Mason, Kourtneys son.

apelsinjuice

Att pressa apelsinjucie själv kan vara det mest irriterande i hela världshistorien. Köpte en apelsinpress idag och bestämde mig för att testa den. Tänkte vara lite nyttig och dricka det istället för dricka. Började bra och pressade ett par apelsiner och sen helt plötsligt tappar jag greppet och all apelsinjucie åker ut på golvet..... Mamma sa att de hände henne också när hon gjorde för länge sen, och sa att jag i alla fall inte kommer göra de två gånger. Så då börjar jag om igen. Jag har ganska mycket i apelsinpressaren, bara en liten halv aplesin kvar att pressa. Vad tror ni händer? Allt åkte ut på golvet igen! Orkade inte med det mer så sket i den jäkla apelsinjuicen och tog en dricka istället. Bra jobbat Jenni.

tränings musik

 
Hej! Igår var en lång dag, vaknade tidigt och gjorde finska tenta med Amanda. Åkte hem med bussen och drog och tränade med pappa. Ovan ser ni lite låtar som jag lyssnar på när jag springer på löpbandet. Kanske inte så nya låtar med dom peppar! Ska försöka gå till gymmet minst två gånger i veckan. Får se hur de går, har i alla fall onsdagen inplanerad att gymma med Amanda så de ska bli kul.

hallon och finska

Hej hopp! Idag har jag pluggat större delen av dagen men fattar ändå inte allt. Håller på med finsk grammatik och det är omöjligt att komma ihåg allt inför tentan i morgon.. Var ner på netto tidigare idag och köpte Kellogs special K Red berries eller vad den nu heter. Riktigt god och super bra om man är hungrig och vill ha något snabbt. Ja, har inte så mycket mer att säga än så haha, ha en bra fredag!
 
 
 

17/01

Hejsan! Idag så har jag pluggat finska och kommer göra de en hel del idag, har prov på lördag... Senare när pappa kommer hem ska vi ner till gymmet. Har som sagt varit sjuk så har inte kunnat träna alls under det nya året. Att träna mer är väl något som många har som nyårlöfte, frågan är bara hur länge man kan hålla det löftet. För mig brukar de gå bra i max en månad sen struntar jag i det, men inte i år! haahha...
 

Drömfångare 2.0

 
Gjorde denna drömfångare för länge sen men tror inte jag har lagt upp några system-kamera bilder på den innan. Gjorde också en till svart förut men de fick inte vara med på bild, haha. Hade inget att göra så tog dessa bilder, så var de med de. Ha en bra söndag!

11 Januari

Marmaris - Bild 3
 
Hejsan! Idag är en sån dag då man bara önskar att det var värme och sol. Det har blåst kallt hela dagen och jag kom inte upp ur sängen förens mitt på dagen. När jag vaknade idag så satte jag igång med pluggandet....eller okej, inte direkt när jag vakna men nån timme efter, haha. Jag har tenta i finskan imorgon (en lördag!!) klockan 8.40. Lite bitter för de så sitter nu och kollar på bilder från fridisresor, som vi ska åka med i sommar till Turkiet.
(bilden är ifrån fritidsresors hemsida om Marmaris)

Spiked Shoes

Hejsan! Idag känner jag mig ganska pigg och tänkte visa mina skor jag beställde från Nelly.com. Båda paren kostade endast 150:- styck! Hur billigt som hellst för så snygga skor! Just dessa loafers har jag sett på Nelly.com flera gånger och de har varit aldeles för dyra för mig, men under rean var dom rejält nedsatta så de gjorde mig glad. Det enda minuset är att dom är vassa, hahah så man får vara försiktig så man inte gör illa sig när man tar på och av dem.

Sjukling

Hejsan! Har gått och blivit sjuk..så här passande i början av 2013. Det betyder att jag inte har haft ork med mycket utan har mest suttit och uppdaterat min Tumblr! Ganska beroende hemsida! Min Tumblr heter http://dopepho1os.tumblr.com/ 
 
Ps! Kolla in Jacksgap på Youtube också, sötaste tvillingarna med brittisk dialekt ;)

Nytt lack

Nytt nagellack, 10:- på City Gross. Märke 'Nordic Gap of Sweden' Jag har två lager på mina naglar :)

Vinyl Records

Idag så tog mamma och pappa upp alla deras vinyler infrån källarförådet. Riktigt många var de, och många jäkligt bra låtar/artister också! 
 
 

solsken och värme

Längtar ihjäl mig till sommaren, trött på all snö och kyla. Tycker inte de är de minsta kul men snö och slask. Idag så tittade i alla fall solen fram här i Västerås och det är mycket grönare på backen än innan nyår. I juli ska jag och min familj åka till Turkiet, Marmaris för att fira pappas 50 års-dag. Har aldrig varit i Turkiet innan, så de ska bli extra kul med något nytt.
 
Bilden ni ser är ifrån 2010, den senaste familjesemestern. Det är i Grekland, Thassos.. Hur fint ställe som hellst, när man badade i det blå så var man nästan helt omringad av en jätte bergskedja. Attans, nu längtar jag ännu mer utomlands! Men främst till sommaren, 2013.

did someone say, silver?

 
Hejsvejs! Idag har jag legat på soffan hela dagen och tittat på 'Crocodile Dundee'. Kan verkligen se de filmerna hur många gånger som hellst utan att tröttna. På bilderna ovan ser ni mobil-bilder från hur jag såg ut igår, på nyårsafton. Silver-lösnaglarna hittar ni på Gina Tricot, och klänningen samt hallsbandet på H&M. Jag hade en super trevlig nyår med flera vänner hemma hos mig. Det var dock inte lika kul i morse, när jag insåg hur mycket flaskor och burkar som skulle städas upp... Men vad gör de, huvudsaken är att alla hade kul! Nu ska jag ta och titta på någon ny film och sen sova. Vi hörs!

RSS 2.0