Solsken i Skogen


SO TROPICANA

Hej! Ville bara säga att jag kom in på finska-kursen som jag sökte till hösten, så nu har jag i alla fall något att slösa min tid på. Ska bli kul att lära sig ett 'nytt' språk plus att Amanda ska läsa samma kurs! Så det ser jag fram emot.
 
Sen så kan ni ju ta och kika in på min tumblr http://dopepho1os.tumblr.com/ och så kan ni också skaffa en tumblr sida så jag får se bilder som ni lägger ut där också! :)
 
två bilder från min tumblr.

Cats React


Jäklans Blogg.se

Arghhh, gjorde nyss ett inlägg som jag skulle publisera och då dampade blogg.se så nu är all text borta och alla bilderna jag ladda upp. Skrev i alla fall om min dag..hahah? uppenbart. Att jag varit med Louise hela dagen och att det var så kul att träffa henne! Vi var hundvakter och åkte till en sjö och Poof (Hunden) badade, vi hade picknik där också. Sen körde jag bil!! Hahahha Louise lät mig köra så jag kan öva på't och jag körde en bra bit. Sen spelade vi spel och åt Kina-mat. En helt awsome dag, men det var de om de, vi hörs! :)
 

On the other street

Hejhopp!
Idag har varit ännu en produktiv dag i att inte göra något alls. Jag och mamma var ner en snabbis till stan men hittade inget.. Jag har även målat mina naglar och tittat på pretty little liars senaste avsnitt. Imorgon ska jag träffa Lollo! Det var så himla länge sedan vi sågs, ska bli kul och se na. Vi ska nog åka båt om vädret tillåter, det är ju så fint väder idag att man får hoppas att det håller i sig.
 

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

www.dopepho1os.tumblr.com

bad hair day

Ja ni, Mitt hår blir jag aldrig nöjd med så det gick från blondaktigt, till vääääldigt rött med blonda slingor till brunt. Hahah men nu kan jag inte färga det nå mer utan att vara orolig att de ska falla av! Det är inte permanent hårfäg i alla fall.

Piranha 3D

Såg nyss klart filmen Piranha...Uschhh den var inte så kul att se, hahah men de förstår man när man ser trailern. Eller bara när man vet titeln på filmen. Den handlade i alla fall om äckliga pirajor som åt folk! Reaktionen på filmens slut ser ni på bilderna, hahah det var obehagligt..............

Fisk på Flykt

Hejsan! Idag har jag och pappa tagit en tur till Ramnäs. Vi tvättade båten och fiskade vid slaggen. Det gick inte att åka ut med båten det var aldeles för strömt. Så vi kastade spö längs strandkanten. Blev några bottennapp för min del, men pappa lyckades få en aborre. När dragen fastnade i botten fick jag lov att gå i och dra loss dem, och det var ganska kallt i vattnet ska ni veta! Hahaha.. blev ett drag fattigare men annars var det kul. Vi har också ätit Spicy Hot, och kollat på TV. De var de om de, vi hörs!
 
Bilden är tagen innan Grekland, då hade jag fortfarande rött pigment..nu är det bara trök mitt hår, dags att färga mera rött!

I've Been Crazy For You All This Time

 
Såg filmen LOL för någon timma sen och måtte säga att den var riktigt bra! Man är inte det minsta avundsjuk på Miley som får göra filmer med vackra pöjkar och är förlovad med Liam Hemsworth! Hahah.. nej men ni borde ta och se filmen om ni inte redan gjort de.

Orange County

Nytt nagellack från Kubiss shade 32, Köpt på Gekås för 9:-

Shopoholic

Här är allt jag köpte på Gekås i Ullared. Vi har där två gånger och det var som vanligt smockat med folk! Men det är svårt att inte älska ullared när priserna är så låga... Kul och ha nya saker också!
Glömde få med denna väskan på bild som jag fick av mamma, köpt i Gekås också..65:-

Det avlånga landet

 
Hejsan! Nu är jag tillbaka i Västerås, efter en lång bilfärd från Varberg. Vi har haft det bra men vädret har inte varit lika kul....Ser i alla fall ut att vara fint väder i Västerås nu så får passa på att vara ute innan det blir regnigt igen. Har laddat upp alla bilder på datorn från semestern men orkar inte lägga upp dom på bloggen just nu, men det kommer. Tills dess ha de bra!

breathe in breathe out

En till bild från samma tillfälle som innan.,

Blått och gråskala

Den här bilden tog jag också nyligen och den är som ni ser redigerad till gråskala, utom ögonen.

Strange Gray

två nyligen tagna bilder av mig, utanför vår lägenhet.. :)

a generation lost in space

Hej! Hela familjen håller på att packa till Varberg. Vi åker tidigt imorgon och kommer hem på lördag nästa vecka. Vi ska bo i en stuga vid en sjö, så vi kan fiska och bada..plus att vi får låna en båt där! Förutom att vara i stugan ska vi också åka till Gekås i Ullared och till Liseberg samt Universeum. Så här blir det nog inte mycket updatering, för vi ska inte ha med oss någon dator. Vi ses om minst en vecka i alla fall!

Light to Darkess, Darkness to Light

 
Hejsan! Var nyss på bio som sagt med Vevve och Madde. Det var kul att se flickorna, med tanke på att jag inte sett Madeleine sen studenten! Filmen 'Snow white and the Huntsman' var riktigt bra, nästan lika bra som den nya spindelmannen filmen...

Rumour has it

Hejsan! Var uppe med tuppen idag....eller i alla fall för min del, det vill säga att jag vaknade innan 12. Idag har vi varit än en gång till Berras fiskeaffär och köpt de drag som fattades sist. Sen var vi in en stund på Dollarstore och jag hittade någon form av kabuki-borste. Har bara använt den en gång men den verkar vara helt okej för priset, 40:- och den mindre på bilden kostade bara 10:-. Nu ska jag äta, och ikväll blir det bio med Madde och Vonkan!

Allt vi inte behöver och lite till...

http://dopepho1os.tumblr.com/
Ta en titt på min Tumblr sida!

Blad & Bär

ytterligare bilder från idag.

la vie en rose

Hej! Var nyss ute och fotade med mamma, här är några av de bilderna jag tog med min canon eos450d + tamron macro AF 90mm f/2.8

Peter Parker

 
Hejsan! Idag var jag tröttis och vaknade vid ....3. Sen bokade pappa biobiljetter till den nya spider-man filmen. Då gick mamma, pappa och jag ner på stan och åt kvällsmat och såg filmen. Riktigt bra film, det var bättre än alla tidigare versioner! Vi såg den också i 3D, och det gjorde den bara bättre. Hoppas på en uppföljare!

Träskor och fiskedrag

Hej! Igår var pappa och jag och handlade fiskegrejor till vi ska på semester och då passa vi på at shoppa lite också. Jag köpte ett par handgjorda träskor på dinsko för endast 149:-. Senare samma dag gick mamma och jag och spelade mini-golf..gick si sådär. Idag har jag vart på arbetsförmedlingen med Lisa och sen fixat ett litet sim-kort till min nya mobil som kom idag. :)

QUEL VIE

Här har vi en bild som jag tog i början av Juni. Tagen med mitt macro-objektiv från canon. Redigerat i PS

Dude looks like a lady


Lookbook

 

Iphone 4s 32gb

Trillar ner i brevlådan om några dagar! :)

d'artagnan

Så himla bra musikal, önska att man kunde köpa'n på dvd eller se den än en gång!

Bättre sent än aldrig!


Easy come Easy go

Här kommer ett lass lastat med tre till bilder från fotoprommenixen på Björnön med pappa. Sommriga bilder som det ska vara nu! Tycker att bilderna påminner lite om stället där vi har vår stuga i Finland.

Bearisland

Hej igen! Var nyss på Björnön med pappa, vid stranden och fotade lite. Här är en bild därifrån.

Updatering!

 
Hejsan! har vart lite frånvarande här men nu ska ni få veta vad som hänt, om jag kommer ihåg allt. Jag har firat varit hos mummi i Ramnäs innan hon stack till finland, jag har varit på bio med Vonkan, vart på Boda Borg med ramnäsarna och haft besök av östersundarna. Jag, Lisa, Maria, Kalle och Anna har också varit på Gröna Lund, där var vi igår innan de for hem till Östersund. Just ja, sen har jag varit på City festivalen här i V-ås! Det summerar nog upp det mesta.

RSS 2.0