hästkrafter

Hej! Igår var familjen på Sundbyholm och tippade på hästar. Erik Segerstedt var också där och sjöng, men stod så långt bak när vi lyssna att jag inte fick någon bra bild. Har har en riktigt bra röst, men är inget stort fan direkt. Vi vann inte mycket och vädret var ganska dåligt....hahah men annars så var de trevligt! (Bilden är tagen av min syster, Lisa)
 

Kommentarer
Postat av: Frida

Fin bild!

Gratis länkning till DIN blogg! Denna blogg kommer inte att handla om mig utan den kommer att handla om ER och era kläder! Du kan enkelt bli länkad i bloggen och därmed få fler läsare än du har nu. Idén är att du skickar in din outfit bild för dagen via mitt mejl så läggs din bild upp i bloggen med en länk till din, super enkelt och helt gratis! Du behöver absolut inte ha någon blogg även om du vill visa vad du har på dig och du kan även vara anonym om du vill det, så länge du informerar mig om hur du vill ha det. Du får gärna skriva i mejlet var dina kläder kommer ifrån, om du har sytt dem själv eller helt enkelt inte vet.
Du kan nå mig på Clothesoftheday@outlook.com
Välkomna!

2013-07-24 @ 15:18:55
URL: http://clothesoftheday.blogg.se
Postat av: marycaroline.blogg.se

Vad kul med trav :) Jag och min sambo spelar på trav :) Men tyvärr har det aldrig blivit av att åka till någon travbana :(

Svar: ja vi har travbanan så nära så det är lätt att ta sig dit:)
Jenni Lagerkvist

2013-07-24 @ 18:46:07
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0