rule number three, wear your heart on your cheek

Hejsan! Idag är det full rulle här hemma. Mycket som ska fixas och dammsugas, eftersom det blir nyårsfirande här. Kommer bli super kul och längtar tills alla är här. Men som sagt mycket ska fixas innan de kommer så de är bara att börja damma nu. Hahah, ha en bra dag och ett gott nytt år på er!

slutet av 2012

Hejsan! Idag lyckades jag sova ända till 2 på dagen....det var inte vad jag hade tänkt direkt. Idag måste jag städa, lämna in finskan och fixa inför nyår! På bilden ovan ser ni festliga-sugrör som vi ska ha! Men nu måste jag ta tag i vad som finns kvar av dagen :)

New Years Eve - Outfit

Hej igen! Varit på Erikslunds-shoppingcenter med mamma en snabbis idag. Hade inte hittat någon nyårs-klänning fast jag vart på stan nyligen och letat som en galning. Denna klänning hittade jag på H&M och halsbandet är också där ifrån. Nu är jag riktigt taggad för nyår!! :)

mellandags-plugg

Sitter här och bråkar med min finska inlämning och pappa försöker hjälpa mig. Trotts han kan finska så är grammatiska-termer inte hans favorit, så lite svårt är de. Vi satt i 20 minuter och försökte komma på vad 'Herrgård' betyder på finska, för jag skriver om min lilla by Ramnäs i inlämningen. Vi kom fram till, efter mycket om och men att de var 'Herras-kartanossa' (för er som vill veta). Nu ska jag ta lite paus från finskan och fota de jag köpt för nyår!
 
en bild från ramnäs i höstas!

final sale

Hejsan! Idag har mamma, Lisa och jag varit på stan. Mellandags-rean i år tycker jag inte har varit så bra..i alla fall inte i västerås! Lisa hittade i och för sig en massa, men det enda jag hitta var dessa ovan. Allt är från gina, clutch' eller vad de heter kostade 74:- och ringarna kostade 30:- styck. Köpte också ett vanligt svart linne på Monki för 60:-. Det var allt, nu måste jag göra finska inlämning!

rule number one

Hejsan! Idag har jag varit på en tidig fika med gamla klasskompisar. Även fast man inte setts på jätte länge känns det ändå inge konstigt alls! Efter de körde jag till Mummi (Farmor) och jag färgade hennes hår. Var där ett tag och nu är jag här hemma, i skrivandes stund. Håller på med spotify-listor och musik-lekar till nyår!

Bilbo Baggins

 
Hejsan! Idag har jag äntligen fått se 'The Hobbit'! Har längtat hur länge som hellst för att få se den, boken var jäklans bra. Filmen var verkligen hur bra hellst, en av de bästa jag sett på länge. Direkt när filmen var slut sa jag till Louise, (som jag var på bion med) att jag ville se mer! hahahah... hur ska jag kunna vänta ett helt år på uppföljaren och sedan ett bra tag till på sista filmen.

skulls and curls

 
Hejsan! Ovan har ni två bilder från igår, fick armbanden i juklapp..super fina! Idag har jag inte gjort mycket för världen, men det är väl så det ska vara dagen efter julafton. Ikväll blir det motsattsen, för då ska jag ut med 'gamla' klasskompisar. Ska bli kul att träffa dom igen, har knappt setts sen vi sluta gymnasiumet. :)

fyra från julafton

Hejsan! Här är fyra bilder från igår. Julafton hos oss ser ut så att vi vaknar kring 10 och öppnar julklappar som vi i familjen köpt till varann. Efter de är det jul-lunch hos farmor och sedan åker vi hem för mammas släkt kommer till oss. Då kommer de till Kalle Anka sen efter de spelar vi spel och sedan äter kvällsmat. Öppnar paket från släkten efter maten och sen stannar de ett bra tag. hahah, så ser vår Julafton ut. Hoppas ni hade en lika bra julafton som jag!

julpyssel

Hejsan! I förrgår så köpte jag denna 'mokafjong' vad heter dem? totalt glömt! I alla fall, den var tom innuti så man fick sätta in en egen bild på var sida. Det jag gjorde var att klippa ut från jul-inslagningspapper i formen på snö-mokafjongen. Sen kunde man öppna botten och lägga i utklippen. Hoppas nu fattar hur jag menar, svårt att förklara, hahah. Enkelt julpyssel för 20:- på ICA Maxi.

Uggla armband

Innan jag går och lägger mig efter uppesittarkvällen, (som jag inte vann ett skvatt på...) så tänkte jag visa bilder på ett armband jag fick av en vän i julklapp. Jätte fint, tycket jag! Kanske så att de åker på under nyår. Ha en bra julafton så hörs vi!

rött, grönt och vitt

Hejsan! Idag är det dan' före dopparedan'. Vilket betyder uppesittarkväll, med bingolotto...hahah, alltid pappa som sitter själv med bingolotterna i slutet för alla andra har tröttnat. I år har jag lovat pappa att titta på hela alltihop. Senare idag ska mamma, moster Stina och jag iväg till IKEA och handla lite. Det är ungefär vad som sker idag. God Jul, så länge!

Christmas Gift

Här har ni i princip alla julklappar jag ger bort i år. Blev ett par, men det är roligt och slå in dem och ännu roligare att ge bort.

två dagar till julafton

 
Hejsan! Idag har jag varit upp tidigt med mamma och pappa för att handla julmat. Jag hittade också en sista liten julklapp till Mummi. Annars har jag fotat, bakat och irriterat mig på att jag inte kommer in på min mdh mejl. Senare ska vi här hemma spela sällskapsspel. God Jul!

Tumblr ♠

http://dopepho1os.tumblr.com/

20:17

 
Hejsan! jag har sen sist, fyllt år, pluggat massa finska, gjort tenta i finska, läst 'the hobbit', julhandlat med Amanda, pyntat julgranen och idag var Amanda och jag hela vägen till Örebro, Gustavsvik. Vi har alltså varit på äventyrsbad hela dagen..så jag är helt slut nu. Det var jag som körde hela vägen vilket var lite läskigt men jag måste ju köra nu när jag har körkort! haha.

long time no seen

Hejhopp! Idag har jag som sagt varit på stan med Veronica. Fick min aldeles egna 'Hobbit' bok av henne och super snygga nagellack! Vi vandrade runt på stan och jag har nu köpt julklappar till alla utom pappa. Veronica hittade också skit coola sugrör som vi köpta varsit paket av, om man känner mig vet man jag alltid har sugrör i glaset..haha. Visar bilder på mina presenter i morgon. Tills dess, ha det bra :)
 

födelsedags-firande

(Bilden är tagen i början av veckan när all snö öste ner)
 
Hejsan! Idag har släkten varit här och firat mig. Åkte till Ramnäs innan och hämtade upp farmor också så hon kunde vara med. Fick en jätte fin tröja som jag velat ha jätte länge av moster Stina. Jag fick också en super fin ring-hållare av hennes familj, visar bilder sen! Annars fick jag pengar i present och det är ju aldrig fel ;) Nu tänkte jag slå på en film på datorn sen sova. Imorgon ska jag träffa fröken Veronica och vi ska byta födelsedags presenter, båda är decemberbarn, hahah och på tisdag är den nämligen en speciell dag, det är min födelsedag! Hej så länge.

Julklappar & blondering

 
Hejsan! Igår blonderade mamma och Lisa mitt hår..jag kan då aldrig bestämma mig vilken färg jag vill ha på huvudet. Idag har jag, pappa och Lisa handlat lite julklappar och jag har slagit in alla jag köpt. Införskaffade också ett nagellack i begie för 10:- på City Gross. Skickade just in finska inlämningen och nu sitter jag och kollar på TV.. Så ser de ut, vi hörs!

lussekatter

 
Hejsan! Idag har det blivit julbak för hela slanten. Bakningen blir dock inte till jul, utan till min födelsedag. Släkten kommer på söndag så då ska alla lussekatter ätas upp. Det är mindre än en vecka tills jag fyller år vilket är jätte konstigt! Känns som tiden går så himla fort, trodde för bara några dagar sen att det var ett par veckor kvar till den 11:e...hahah. Har hunnit med lite finska också, mycket finska i december månad blir det. Nä, nu ska jag försöka sova, så god natt!
 

snöflingor ¤


grön-vitt collage

Var nyss ute och tog dessa bilder i kylan. Insåg att det slutade med 99% bilder av grenar och träd, hahah.

The Dark Knight Rises

Hejsan! Har äntligen sett den nyaste 'Batman' filmen. Såg filmen igår, ganska lång film...närmare tre timmar! I alla fall, tycker den var väldigt bra men de andra två Batman-filmerna med Christian Bale tycker jag var bättre. 'The dark knight' med Joker tycker jag nog är den bästa av dem, men alla är som sagt riktigt bra. I många filmer kan man förutspå vad som kommer att ske, men tycker inte det är så med dessa filmer, vilket är trevligt. Nu är det bara att vänta på Iron Man 3 i superhjälte-genren. 
 

första advent


RSS 2.0