påskharen har varit här

 
Skulle fota lite påskbilder men efter ett par knäpp med kameran så dog den! Så nu ligger den på laddning... Blir nog fler bilder sen. Ovan ser ni i alla fall två bilder som jag hann ta :)

Påskhelgen

 
Hejsan! Igår trodde jag att jag hade fått mig en magsjuka, men idag känns det mycket bättre! Idag så kommer det lite släkt hit för påskmiddag och spel. Annars har jag städat ordentligt i mitt rum och då menar jag riktigt rent. Hahha en ordentlig vårstädning blev det. Dock har jag mitt skrivbord kvar att rensa men det orkar jag inte med nu. Ska försöka och få in lite av sista finskan idag också. Imorgon blir det bio med Mandis. Det var var jag hade att säga, hejdå!

Sugar Skull

Nytt mobilskal från glitter, 79:- har jag för mig att det kosta.. Dock så har färgen redan börjat försvinna i kanterna.

Hockey & Popcorn

 
Hej igen! Var som sagt på dollarstore idag och då köpte jag denna 'bio-popcorn-pappersburk' hahah var tvungen det var 4 stycken för 10:-. Använde den när jag och familjen kollade på hockey, Vik -Leksand som slutade med vinst för Leksand! Kul att Leksand vann men det var med små marginaler... Nu ska jag redigera några bilder som jag tagit tidigare idag. Hejdåå

Ros Redigering

oredigerat foto.
redigerat foto. la på extra brus för jag tyckte de blev fint, men de kan man ju absolut vara utan.

Min högst intressanta vecka..

 
Hejsvejs! Idag vaknade jag till min förvåning vid klockan nio, brukar alltid vara den som sover längst! I veckan har jag jobbat en massa och så har jag och Lisa varit på stan med Mummi. När vi var på stan i torsdags så fikade vi på squeezed up och måste säga att deras smoothies är unviersums godaste. Men tillbaka till idag, då har jag och pappa varit en sväng till DollarStore, älskar de stället. Köpte lite smått och gott där, man hittar alltid nått. Nu tänkte jag gå och se vad de blir för lunch.
 

everyday im tumblring'

Kika in på min lilla tumblr, häär! 
 

black and white stripes

 
Hejsvejs! Blir att jobba i morgon istället då jag fick följa med Mummi på en massa ärenden idag. Hjälpte henne till lassarettet och så fixade vi pass till henne. Så det är vad jag hållit på med halva dagen. Vi gick på stan en snabbis innan Mummi skulle åka hem, då köpte jag den randiga tröjan jag har på mig ovan för 100:- (kanske inte syns så bra, men men haha) Annars har jag varit på prommenad med mamma och nyss kollade jag klart på hockeyn med pappa. Det var Leksand mot Södertälje som Leksand vann med 3-1. Nu ska jag fixa de som ska ner i väskan till jobbet sen blir det att hoppa i säng. Ha de!

wasting time

Random bild, men saknar min Molski (Molle) ♥
 
Hejs! Idag är jag ledig från jobbet och passade på att sova ut länge. Hitils har jag gjort frukost, macka med nutella..hhahah. Och sen så har jag kollat upp vad som ska göras i finskan denna vecka. Var ganska mycket att översätta så behöver nog vara hemma någon dag till i veckan så jag hinner med de, eftersom de ska skrivas ett referat om texten också. Annars så jobbade jag i måndags, tisdags och jobbat imorgon igen. Kul information eller hur? Vi hörs!

om det vore enkelt med rubriker..

..Hallå där, köp blåbär....eller något sånt! Ska snart gå och lägga mig men tänkte höra av mig lite här eftersom det var ett par dagar sen jag skrev något. Har inte bloggat för jag har inte tagit några nya bilder eller så, men de kanske jag gör i veckan. Jag har under tiden (ska försöka komma ihåg) börjat jobba, varit klappslut efter de, pluggat, varit och firat Jennifer, samtidigt som vi kollade på Melodifestivalen och tillsut idag har jag och min familj varit och firat min farmor som blev 73 idag.
 
 
 

jobba & spendera

Hejs! Idag har jag som sagt varit och pratat om min antsällning på pappas jobb. Kommer få börja i slutet av veckan, redan! Ska bli himla kul och ha riktiga saker och göra om dagarna. Jag kommer få putsta och måla en massa balkar och sånt. Kommer säkert få ha en fin blå overall och allt..haha. Annars så tänkte jag äta lite, snart och sedan gå till Pettersberg och hämta ut ett paket från H&M, har handlat mkt där på senaste tiden...ajabaja! Ska försöka och hålla i de pengar jag har så man kan hitta på massa kul i sommar! Mer än så har jag inte att berätta, just nu. Vi hörs!
 
Vår-bild jag tog förra veckan!

runda brillor

Hejsvejs! Idag på förmiddagen träffade jag Veronica och Louise, vi shoppade på stan en stund, vilket var trevlans! På eftermiddagen mötte jag upp med Jejje och Amanda så fikade vi ett tag och prommenerade sedan hem till och kolla på finsk film. Sen så har det inte hänt nått mer idag.... imorgon ska jag på 'jobb-anstälnings-mokafjong' haha. Vet inte hur jag ska förklara det, men det är på pappas arbetsplats och jag ska hjälpa till där på en höger. Hahah, makes no sense, men tänkte bara skriva med det också. Igår så köpte jag detta som är på bilden för en billig peng. Glasögonen kostade 79:-, röda nagellacket kostadd 39:- och matt-lacket kostade 29:-
 

grey and white

Köpt nya överdelar, den översta är från H&M och den nedre är från Nelly.com :)

RSS 2.0