I'm coming out of my cage, and I've been doin' just fine

gif makergif maker


It is a haleluja-moment!

Har precis gjort klart en natur-labb, naturtenta och naturtenta#2. Fy satan vad sköt det känns att ha de gjort! tänkte att det var sköt att inte ha det att göra över lovet, så gjorde det direkt när jag kom hem..eller jag har faktiskt varit riktigt duktig idag och hunnit lämna böcker och lånat böcker på bibblan också innan jag gjorde
naturkunskapen..


hahah, rock on!

What is your district?


to the seaside

Idag är det en dag till det sista lovet i gymnasiet, helt sjukt vad tiden går... Denna torsdag har det varit skola och pannkaka, shopping och snabb tripp till Ramnäs. nu ska jag försöka somna tidigt (tidigt för mig är då innan 24.00) sen får vi se om jag lyckas vakna i tid till skolan imorgon.


Your new bestfriend

Har blivit lite små-ändringar på bloggen så tryck på f5 knappen! :)

a ring is like a circle, it goes on forever. It's not like a triangle, triangle have corners. It's like a circle


Dip dyed

Hejsan svejsan landkrabbor! Idag är det i sin ordning måndag. Jag har varit i skolan och åkt med pappa och Lisa till dollarstore. Hittade inte så mycket, mest läsk..hhahah. Igår färgade jag mina hårtoppar blonda och nedamför har ni en bild på det, fast det ser lite extra gult ut på bilden. Jusst ja, köpte också två ringar på JC för 8:- inte illa!


Now you are just somebody that i used to know


Ytterst fina bilder på →denna sidan← hade beslutsångest när jag valde dessa ovan!...
Kunde nästan tagit varenda bild jag hitta, hahah.


keys to locks that don't exist


Let the sunshine in

Hejsan svejsan! Min helg har varit precis vad jag behövt! Hahah jag har fått varit ute i skogen med mina filckor och grillat. Hade glömt hur gott det var med grillade marsmallows, och hur fin utsikten var från Stingsberget. I fredags skulle Michelle, Amanda och jag ha filmmaraton..men vi han inte med att kolla på en endaste film hahah! Och i lördags var vi som sagt på Stingsberget, tog sin lilla tid och komma dit men det var de värt!

Ganster till vänster om Michelle. Backlunds bild!

Fredaaag!


Hejsan! Igår var jag på hungerspelen filmen och den var riktigt bra! Ville bara se mer och mer :)
För övrigt har jag köpt glass, solat, ätit ute, fikat, varit på djuraffär och pluggat denna vecka!


Naaaaaw!


How well you know me


Lite läskigt att Spåkulan har rätt så mycket...

Two can't keep a secret if one of them is dead


Måste bara stanna uppe i natt för att få veta vem -A är i serien!
Jag tror att det är Melissa eller Lucas. Fast det känns som om det är någon okänd,
som inte visats i serien innan..Så länge det inte är Wren är jag glad i alla fall, hhehe.


Streetlight people


Jag ska tala om för er att det är inte lätt att ta kort med en kamera som har focus..
speciellt när man ska fota sin tattuering som mar har på ryggen......
Dom här två bilderna var det närmsta jag kom till något vettigt.


KevJumba & Ryan


Kvällshumor, haha..Har kanske visat någon av dom här innan ;)

även om jag trodde att jag givit dig allt så kommer du med tiden trycka ner mig lite mer

 

                     

and thats whats up

Ja, så de är de som händer just nu!.............

It's gonna be epic

 


Sunday bloody sunday

Hejsan!!
Idag så har jag övningskört, varit på Överskottsbolaget, pluggat, ritat och grillat hamburgare. Köpte lite smått och gott på ÖB, lösögonfransar, godis och hårfärg. Har beslutsångest om jag ska färga mtt hår blont igen eller hur jag ska göra. Färgar håret så mycket så de lär ju ramla av snart. Arghhh! Vet inte hur jag ska göra, i-lands problem om något.


Tårta på tårtaHejsan hejsan! Hejsan hejsan hejsan...Idag åkte familjen till Ramnäs och firade mummi som fyller år idag. Först vart de pizza och sen tårta hahha, gött vare. Har inte gjort så mkt mer idag borde plugga men. Har färgat håret igen, och de blev helt jäkla orange. Skulle bara färgar liiite ljusare röd, men som sagt blidde de ginger för mig. Ja de var la de, hejsvejs!


En för alla, alla för en!

Hejsan! Idag tog jag mig tid att se på den nyaste versionen av 'dom tre musketörerna'. Älskar versionen från 1993 så var lite orolig att den här inte skulle leva upp till mina förväntningar. Även om historian var lite annorlunda så tycker jag filmen var jätte bra! Är en riktig nörd när det kommer till den här berättelsen. Har sett rock-musikalen två gånger i stockholm, versionen från 93 tusentals gånger och nu den nyaste versionen. Hahha jag har en svag punkt för D'artagnan i alla versionerna och Logan Lerman gjorde inte ett dåligt jobb i den nyaste. Hahha, dagens 'ord' får sumera honom; mhm mhm mhm..hahah! Nej men faktiskt, den senaste versionen har den bästa D'artagnan enligt mig, även om dom andra är grymma också. De andra i filmen är dock inte lika bra som 93, Charlie Sheen är lätt den bästa Aramis! Jag gillar den förra Porthos mest, men i den här scenen som jag kilppte ihop är 2011års Porthos grym.


Får se om videon kan visas eftersom jag har klippt filmen och lagt upp den på youtube utan film kompaniets erkännande. busigt. Ville bara visa hur jäkla kick-ass man kan bli!


D'artagnan närmast på bilden!

KONY2012 updaterad: someone is lying


Update:
Först när jag såg den här videon tänkte jag va fan..hur kan människor ha mage att göra så grymma saker? Jag tycker såklart att det är hemskt vad som händer. Men videon visade är missvisande och absolut inte objektiv. Det är bra att vi, folket enas och kämpar för rättvisa. Men organisationen Invisible Children ska tydligen ta vinsten de får av allt de säljer på 80% till dem själva, samt att dom stödjer armeer i Afrika. Så även om Kony är dum i huvudet, enligt vad jag fått höra, så vet jag inte hela sanningen. När man ser en sådan här video glömmer man att vara källkritisk, för man blir så upprörd. För faktum är att denna video är ganska missvisande.
Se båda filmerna!


94 dagar!


Nu har äntligen studentmössan kommit!!


Prag ♥ Instagram


liite instagram bilder tagna i Prag


ZombielandUnder sportlovet såg jag denna film. Har tänkt att se den i evigheter...tror den kom ut år 2009. I alla fall tyckte jag om den på något konstigt vis. Filmen är ganska rå, så om man har svårt för blod och sånt så är de inget att rekomendera. Och fegis som jag är så tyckte jag den var lite små läskig, hahha. Men den var också alldeles lagom läskig! Gillar skådespelaren Emma Stone också. Ja de var la de om filmen, se den!


paper jeans

Hejsan! Har varit i Ramnäs sen i torsdags, kom hem på eftermiddagen idag. Trotts att jag faktiskt pluggat så har jag fortfarande mycket kvar vilket suuuger. Så mycket mer har inte hänt än de, massa film och glass bara haha. Eller just de, har gjort ett försök på dip dyed toppar...men de måste nog förbättras. Sen har jag prommenixat med mummi. Och solat utan framgång haha. Lite mer än jag trodde jag gjort i alle fall. Här kommer lite bilder från le sportlov.


17:46 #2

Hej!! Kikade in på pluto.nu dirr när jag såg att Amanda hade hittat en jätte fin bild på henne och Johanna där. Hahah här kommer vår bild... märkte att jag behöver verkligen vårsolen nu, blekare människa än mig får man ju leta efter!


RSS 2.0