Varm Choklad och Mini Marsmallows


Not much more to it,

 
Hej! Sitter här med finskaboken i högsta hugg, och ringer farmor stup i kvarten för hjälp. Tidigare idag så tog jag mig ner till oxbacken för att hämta ett paket på posten. När jag väl kom dit så säger dom att det inte kommit in än, trots att jag fick brevet igår...Hahah inte så kul, så fick gå hem tomhänt. Hoppas att det blir övningskörning för min del ikväll, men de återstår och se..vi hörs!

Tumblr inspiration


Fredag & Lördag

Hejsan! Igår så kom Amanda hem till mig och vi hade bastu-kväll. Sedan tittade vi på xfactor och efter de ringde Manda till Tobbe och Linnea. Tanken var att vi skulle ner på Pitchers men det slutade till min förtvivlan med ett biobesök mitt i natten. Bio tycker jag i och för sig om, men filmen vi tittade på är jag ganska skeptisk till, det blev 'Paranormal activity 4'. Dom som känner mig vet att  jag är livrädd för skräck-filmer. Men men, det var en upplevelse i sig, även om jag hade handen för ansiktet större delen av filmen, hahha.
 
Idag så hade jag inget för mig så hörde av mig till Louise och vi åkte till Erikslunds shoppingcenter. Det var sjukt mycket folk där. Jag hittade i alla fall två nya t-shirts och Louise blev shoppinggalen och köpte hela 5 stycken istället, haha. Jag har inte gjort så mycket mer än så idag, kollade på filmen 'Inception' och säsongspremiären av 'Så mycket bättre'. Båda var ganska bra. Nu blir de lite serier så jag kan sova.
 

Döskalle


Hejsan! Mitt senaste obsession såhär till halloween är att sminka mig till skelett och zomies. Hahha, kul och gå till de extrema! Sist jag sminkade mig var det en zombie-wannabe och de kan ni se här. Igår köpte jag halloween-smink på citygross, då köpte jag vit färg och ett kit med grön, svart och grå. På bilderna ni ser ovan har jag användt mig av den vita färgen, svart flytande eyeliner från wet n' wild och lite svart ögonskugga. Mer än så är de inte. Vi hörs!

Plain day

Dagens bilder, oboy till frukost, finska pluggeri och bokläsning.

 

blandade bilder från förra veckan

Lite random bilder från förra veckan.

Zombiefied..kinda


http://picasion.com/http://picasion.com/
Hejsan! Testade igår kväll att bli en zombie-ish inför halloween. Jag har inget teater- eller halloween-smink, måste fixa de så det blir ännu läskigare. På tal om läskigt, såg senaste pretty little liars avsnittet idag och jag kikade på det med händerna för ansktitet en större del av slutet! hahha.

Självporträtt

Skulle vilja ha en fjärrkontroll eller vad de kallasså man inte behöver hålla i kameran när man tar självporträtt. Men men, här är några från idag. Svart-vitt blev de denna gång!
 

Mera Höstbilder!


Morgon Prommenad

Här kommer två bilder från när jag var ute och gick i morse.
 

Drömfångare ♥

Hejsan! Igår var famljen på Pickaboo och mamma hittade dessa 'gör din egen drömfångare mokafjonger' som bara kosta 10kr styck. Köpte två stycken och gjorde ena igår sen gjorde jag klart den sista nyss. Resultatet finns på bilderna längst ner (Ursäkta de dåliga iphone bilderna). Var ganska lätt och göra även om instruktionerna inte var de bästa. Nu finns det tre drömfångare i mitt rum med den jag har på ryggen, haha nu borde jag inte få några mardrömmar alls!
 

2011

I birst på annat kan ni få se en bild av mig för exakt ett år sen..haha. Inte så stor skillnad utom hårfärgen som ändras 24/7.

Social Media

 
Hejsan! Har gjort lite småuppdateringar på bloggen. Jag har lagt dessa bilder ovan i min meny så de är bara att klicka på dem och så kommer man till min tumblr, twitter och instagram. Tog evigheter innan jag kom på hur man gjorde, men tillsut gick de (obviosly).Jag har också bytt typstilen på headern, och bytt ut andra bilder i menyn. Annars har jag inte haft så mkt för mig än så länge under helgen. Förutom att bli beroende av en ny serie....hahha den är inte så ny igentligen, den heter 'Modern Family' riktigt rolig!

↓↓

Kika in på min tumblr! http://dopepho1os.tumblr.com/ 
 

Haunted

Hej! Idag så har jag varit med Louise! Har alltid lika kul när jag är med henne, vi åt på spicy, shoppade lite på myrorna, fotade och kollade på en läskig serie som jag tror jag fastnat för. Den handlar om några som låser in sig på hemsökta ställen under natten och försöker kommunicera med spökena. När vi tittade var de från ett mentalsjukhus från pestens tid och ett gammalt fängelse. Hahha, kommer sitta med kudden framför ansiktet och tjuvkika om jag ska se det ingen. Här har ni några bilder infrån idag;
 

Violett Polaroid

 
Hej!! Idag så har jag fått panik över intensivkursen, haha och så har jag övningskört. Gången innan denna gick det så jäklans dåligt, men idag gick de mycket bättre. Familjen och jag åkte till Hälla och kikade runt efter jag kört. Tidigare idag så har jag skypat med mandis och varit ute på prommis samt pluggat lite. Jag har också suttit och redigerat bilder, som den nedan. Intressant eller hur? ;)
 

Minnen; Från Finland Förra Sommaren


Happy Halloween

Gå in på www.picmonkey.com och gör om er till halloween-figurer! Det är super kul och hålla på och redigera, speciellt när man kan gå så extremt, haha. Gjorde dessa lite snabbt, men kommer nog sitta framför datorn ännu mer och testa olika vampyrer, zombies och levande-döda.

are you ready for this?

Hemma från Ramnäs! Övningskörde också hem och det gick bra. Var i Ramnäs för att fira Amanda som blev 19! Veronica smsade mig att jag hade hamnat på blogg.se hemsida igen. Det är alltid lika roligt! Denna gången var det med en bild på jusst henne, hahah. När jag var i Ramnäs bokade Amanda också intensivkurs åt oss båda, för körkort. Hahha jag är ganska nervös inför de, men man får bara göra sitt bästa. Det är var som hänt medens jag har varit borta. Vi höres!
 
Är inne på min pappas sida, så finns i princip inga bilder, men denna blir väl bra :)

Greys

 
 

dyra bullar & fel tid

 
Hejsan! Idag så har jag varit på stan med Veronica, vi fikade och kikade i affärer. Hittade en himla söt räv på Åhléns men den fick stanna kvar...hahah. När jag kom hem insåg jag att jag tagit fel på tiden till finska-mötet, då fick jag lagom panik och hade 15 min på mig istället för en timme som jag trodde, att förbereda mig. Om jag hade tagit en senare buss hem från stan hade jag inte hunnit i tid till mötet. Finska-mötet gick i alla fall helt skapligt, även om jag tycker att den inte riktigt gick som de var planerat. Nu ska jag ta och se lite avsnitt från X Factor USA, mycket bättre än det svenska. Om ni vill ha tips på bra streaming av serier så finns www.watchseries.eu
Vi Hörs!

Skogs-prommenad

Igår var mamma, Lisa och jag ute och gick i skogen. Tog dessa bilder då, tycker nog mest om att ta skogs-bilder.

Höst i Ramnäs


Autumn

Hej! Hemma från Ramnäs nu, har varit där ända sen i Onsdags. Det har vart fint väder varje dag och jag har varit ute med både Veronica och Amanda och prommerat massa i det fina vädret. Har också fotat lite så de kommer upp bilder senare. Har kollat en del på film också, Vonkan och jag hyrde 'Prince of Persia' ganska bra film faktiskt. Amanda och jag har också sett filmer och haft kvällsfika. Nu när pappa hämta mig övningskörde jag också en bra bit och det gick fin fint. Fick också veta att familjen bokat resa till Turkiet i sommar! 
 
Lite instagram bilder så länge... 
 

Alltså, det här med rubriker...

Hejsan! Känns lite bättre i ryggen idag, eller igår eftersom det är tisdag tekniskt sett..fast de känns ju bättre idag också..haha i alla fall, det går mot rätt hål. Dock har jag blivit förkyld, vilket inte är så kul. Jag har också sett klart alla avsnitt av Swamp People, så det är jag lite ledsen över. Det känndes lite bättre när jag insåg att jag inte hade sett en hel säsong av Cougar Town, så kollar på den nu. Måste skaffa mig en bättre dagsrutin..Vi höres!
 
random, gammal bild från ungefär ett år sen på pricken.

RSS 2.0