17:46

Hej!
I går på 100-dagarsfesten var det grymt kul! Fattar inte hur vi orka dansa så pass länge, hhaha. Fasiken vad taggad man blir till studenten!! Nu är de bara och kämpa på till slutet. Här kommer några mongo-bilder från igår..

Louise som tagit bilderna!


100 DAGAR KVAR!

Nu är det inte långt tills studenten! Dom 100 dagarna kommer bara flyga förbi...
Måste börja tänka på studentklänning och student skor,
och när ska vi få våra studentmössor alla andra verkar ha fått?


Studentskor kommer innom kort! hahah.


hahahahahhhhha..


Den där känslan..

..När man vaknar klockan 16.00 på en måndag, då pappa kommer hem från jobbet. Hahah, idag får jag tametusan ta och ställa alarm och lägga alarmet längst bort i mitt lilla rum. Men till mitt försvar så somnade jag inte förens efter klockan 5 på morgonen, hur lyckas jag? Sen så måste jag ta tag i mitt pluggeri eftersom de bara är några månader till studenten!! Imorgon blir det 100-dagarsfesten. Kommer bli skit kul!


Random bild från weheartit.com


Ryan Higa


Prag ur Louises kamera


the wonders of photoretouch'



Picnik.com är la en bra manick! bilderna blir mycket roligare att se på tycker jag om man drar på filter och redigerar. De är ju kul om man kan ta bra bilder direkt men jag tycker de är kul att redigera också! :) Bilden är tagen av fröken Louise. St Vitus katedralen är vi på väg in i innan bilden togs.

 

 


rediga pöjkar


Hej!
Sitter och tittar på melodifestivalen, eller mello som alla säger hahah. Har tycket att de varit ganska usla låtar i tidigare delfinaler(delfiner) men idag var de betydligt bättre. Dynasty killarna gillade jag och Danny är la fin. bra kombo va? Dynasty och Danny väldigt lik musik...i alle fall. Idag har jag varit på Erikslund med pappa och handlat, mest till han. Jag köpte lite ansiktsmasker, ansiktsrengörning och sånt. De var väl de! Vi hörs! :)


Part 2 avec systemkameran


Part 1 avec systemkameran

 

Over and Out

create a gif
Nä, nu är jag slutkörd från allt resande så de blir att dra sig mot sängen..
Masken på bilden är köpt i Prag!


Museéum, Shopping, Gallerier, Karlsbron, Spårvagn och Tunnelbanan

Hej!
Är hemma från Prag nu, har haft det skit bra där borta men vad ändå skönt att komma hem! Har gjort en massa grejer men de kommer upp här eftersom. Just nu tänkte jag bara meddela att jag inte dog i någon flygkrasch eller nått..hahha.

Art Nouveau

Som ni märkt så åker jag iväg till Tjeckien imorgon. Stannar där tills den 24:e alltså på fredag tar vi flyget hem. Vi åker dit för att göra en skolprojekt, vi ska dokumentera en tjeckisk konstnär. Kommer iallafall bli awesome där! Blir museéum, opera, shopping, sightseen och kanske hockey. Och i och med att jag åker blir updateringen låååg på bloggen.


czech republic


Imorgon!!


rakastan sinua


Idag är det Ukkis födelsedag, han skulle blivit 73år. Saknar dig!


Le monde


Åh, såhär vill jag att de ska se ut i mitt rum (även om de är på tok för litet för den stora världstavlan) Hittade bilderna på bloggen http://fashionfever.se 

i brist på annat


Darwins Mardröm

Såg för någon dag sen filmen 'Darwins Mardröm' på samhälls lektionen. Den handlar om fisket runt viktoriasjön i Afrika och allt som händer runt om det. Det är en dokumentär från 2004. Det är så att flygplan från Europa kommer ner till Tanzania och hämtar mängder med fisk. Och med har de sig vapen som de säljer på illegal marknad till kriget i Kongo, har jag för mig. Och befolkningen i Tanzania lever i extrem fattigdom, barnen som lever på gatan slås om mat, när de väl får de. Barn som är bara runt 10 års åldern sniffar lim och röker bara för att kunna sova på natten. Och när de vaknar upp, händer de att de blivit våldtagna. Även om fisket ger arbete till en del folk så är det också farligt arbete och många blir sjuka eller dör. Kvinnorna tvingas prostituera sig för att få pengar och de är inte ovanligt att europeérna som kommer med flyget 'köper' av kvinnorna. Så alltså är situationen mycket kritisk.

Jag tycker att det är förjävligt att vi har det så hilma bra i Sverige på grund av att vi är en av väldens största vapentillverkare. Och vi ska skratta oss lyckliga att vi föddes i just Sverige. Jag skulle aldrig klarat leva de livet de lever i Tanzania då de nästan bli blodbad över lite fisk. Sen så är det enormt många barn som är föräldrarlösa och hemlösa där. När man ser en dockumentär som 'Darwins Mardröm' så uppskattar man det man har välidgt mycket. I filmen sa en man att han önskade att de skulle bli krig där så han kunde ta värning och få jobb..hur hemskt är inte de? Han jobbade som nattvakt vid något forskningsställe om fisk. Och hans uppgift var i princip att skjuta någon som gick över stängslet till forsktingscentret. Att ha det så dåligt så man önskar de var krig går inte att förstå. Samhäll läraren sa att efter hon sett filmen skämdes hon över att vara svensk och det håller jag med om. Och sen sa några kvinnor i filmen att deras vän mördats av en kund som kom från australien. Hon hade knivhuggits av han. Mannen kommer aldrig få något straff för detta troligen, utan de är bara deras vardag. Kommer säkert skriva mer om detta, men just nu är det här vad jag har och säga...

You can't get rid of poverty by giving people money. ~P.J. O'Rourke, A Parliament of Whores



Praha #2


Blir inte förvånad om jag glömt nått..tsss


Praha


Hejsan! På måndag åker jag och 'praggruppen' i skolan till Tjeckien. Kommer bli några dagar av äkta turism..haha


It's a halelulja moment!


Hej! Nu är den klar...och ont som in i helvetet gjorde de.
Men de var det värt! Hur fin som hellst ju, jätte nöjd!!!


Tidsinställt;


Är just nu hos tattueraren!


The grammy goes to


Imorgon, ni..

بود که مدتها پیش من یکی از این


Hahha, gjorde en egen liten 'photoshoot' sådär elva på en tisdags kvällen... Skulle vara roligare och ha en modell att ta kort på och få ett nytt motiv. men men, natti! Vihörs i morgon.

Old is new and new is old


Gamla, nyredigerade kosovo bilder


Life's a bitch and so are you


Hejsan! Här ovan ser ni min valentine date. Tyvärr vart han fast på jobbet så jag får ta och hitta
på något med mitt marsvin istället...
men jag klagar inte! haha


Don't be so hard on yourself..


...Unless your name is Jenni Lagerkvist. Because then you post this as your skrivbords-bakgrund.


Pretty little liars♥

make a gif online
Snart är det dags för ett nytt avsnitt!
(galet mkt updates idag)


More awesome gifs


Skulle kunna fortsätta i all evighet..haha


What's your number?


Ganska rolig film! Tycker du ska ta och se den!! :)


Konsten att inte äta upp en Karl Fazer


'Denna ska jag spara till imorgon', tänkte jag. Tänkte...den är redan halft uppäten. Hur kan man låta bli att roffa i sig den?


Konstverk av bönder


Hej! Under helgen var jag som sagt i Ramnäs, och då ritade jag den fina bilden på Michelle. Men hon tycker tydligen jag ser ut som en gris, för hon har gjort bilden till höger...Känns bra och veta.


Not a dollar in my pocket



Måndag, måndag, måndag känns ändå inte så tungt. Tisdagen däremot blir inte att se fram emot..haha alla ♥ dag. Men på onsdag fyller Maddis och Louise år, på torsdag första tattueriningen! Sen Tjeckien nästa vecka och veckan efter det har vi sportlov och hundradagarsfesten. Höll på och skriva hundraårsfesten..går runt och säger år iställer för dagar..vet inte varför? Fy vad hemskt om det skulle vara år och inte dagar!! Jaja, vi hörs!

Edit



Nyrediegrade bilder från förr




I fredags beställde Michelle, Amanda och jag resa till Grekland! Vi kommer åka bara några dagar efter studenten, och jag längtar som f.n. Vi ska åka till ön Zakynthos! Hahah det ända jag tänker på 24/7 är resan, jag vill att det ska vara Juni nu! Kommer bli så grymt kul!


Bilderna är från we♥it.com

f5

tryck på f5 knappen, nu!!


Today we hate everything

Jag hatar att vara sjuk, jag hatar att vara förkyld och jag hatar.... Negativa dagen idag. Så hilma less på allt och på toppen av det är jag förkyld till tusen. Har inte gjort mycket för världen idag. Starten på min dag var ju inte heller så toppen, när jag vakande av ett jobbigt telefonsamtal. Plus att vi inte har en enda fungerande nässpray hemma. FML


The Jersey Shore Presents


♣Disguise


Fleur rebelle, rebelle Fleur


the art of getting by


En film som jag nyligen sett 'the art of getting by'. Konstig film men gillade den ändå jätte mycket.
Tycker i alla fall ni borde se den, Emma Roberts är en av mina favorit skådespelerskor!


You look like a complete bitch

Get More: MTV Shows


Spåkulan har talat

Hej Jenni!
Lägg en lapp med ditt namn och telefonnummer i låneboken från biblioteket. Kanske din tvillingsjäl ringer upp dig. Ni har ju samma intressen.
AH?


Varför är rubriker så svåra att komma på?

make gif
Hej! Igår så flyttade jag in min mammis in i mitt lilla rum! Innan har hon varit i datorrummet,
men nu fick hon komma in te moi. Ja det var väll det jag ville säga med de..hejdå!
Make gif


Fallande kokosnötter dödar fler människor än hajar gör.

gif animator
Hej!
Idag har varit sig lik de senaste måndagarna. Det vill säga inget gjort i skolan överhuvudtaget även fast man går från 9.00 till 16.00. Men hade ändå väldigt kul idag men fina vänner! Min dag gjordes när vi skulle gå och äta och en söt tjockis tant ruschade över övergångstället! hahahha, såg så himla kul ut, skrattar bara jag tänker på't.
Nu tror jag jag ska gå och ta mig ett bubbelbad. Vi hörs :)


Awesome gifes, gif's, gifs gif-s?


länk


Cause we all just wanna be big rock stars

det visst ni inte om mig..

...att jag prenumererar på tidningen Illustrerad Vetenskap

...att jag alltid lyssnar sönder på låtar, om jag hittar en bra låt lyssnar jag på den på repeat en miljon gånger om.

...att jag har haft brunt, blont, rött och lila hår men aldrig svart.

...att jag är en perfektionist, ex. om jag gör ett stavfel på en uppsats jag skriver, blir jag skit sur på mig själv.

...att jag alltid måste komma tidigt, hatar att vara sen till något.

...att jag lider av pps (perfekta pojkvän syndromen, hahah)

...att jag är näst intill omöjlig att väcka innan 12.00, även på skoldagarna (så får alltid stressa som en jude till skolan)

...att jag hatar att ha fel, och om det visar sig att jag har det så går jag och tänker på det i urminnes tider.

...att jag aldrig somnar innan 24.30.

...att jag ser på tok för mycket tv & serier.

...att jag inte har något favorit band eller någon favorit grupp.

...att jag måste komma ifrån folk ofta, och bara vara själv.


Annie are you ok?


As bra!

Btw, såg ni melodifesivalen? hahah jag vet inte om man ska skratta eller gråta.


Mama I just killed a man put a gun against his head pulled my trigger now he's dead



Hejsan! Idag har jag bara slappat och ätit god asiatisk mat. Kollat på Rob & Big på MTV hela förmiddagen... Igår blev det krogen debut med Amanda, Johanna och Jessica! Kul som f'n var det! Ikväll blir det nog att se på melodifestivalen, och äta ost & kex. Kram!


Dont you know


Hej pyjamaströja! Idag är det fredag kan jag meddela och denna vecka har bara flyyyygit iväg. Och nu är det inte långt kvar till varken tattuering eller Prag. Och såklart fyller Madde och Louise snart! Februari kommer bli en grym månad! ttyl


Pretty Little Liars



Oh sometimes


Canon Eos 450d + Canon EF-S 18-55mm IS

Hejsan!
Idag under lunchrasten inköptes biljetter till 100-dagars festen! Det har fortfarnade inte sjunkit (svårt ord att stava till också, hahah) in att jag är 18 år och tar studenten iår.. I alla fall, kommer bli skit kul! Har inte varit en så händelserik dag utan de bara rullar på. Nu tänkte jag köra lite dance central 2, för att det är så skoj ;) Vi hörs!

RSS 2.0